Fotbal intern

Nu e primul FCSB – CFR Cluj în care se egalează la ultima fază! Cine va lua titlul dacă se păstrează „tradiția”!

05.05.2021 | 00:00
Nu e primul FCSB  CFR Cluj in care se egaleaza la ultima faza Cine va lua titlul daca se pastreaza traditia
ADVERTISEMENT

CFR Cluj le-a întors-o cu aceeași monedă celor de la FCSB, după ce i-a egalat la ultima fază, ceea ce se întâmplase exact invers până acum la meciurile dispute în playoff-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

Echipa antrenată de Edi Iordănescu a reușit să obțină in extremis un punct la Giurgiu, după ce Andrei Burcă a marcat în ultimele secunde ale partidei, spre disperarea celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, campioana României a avut și un penalty clar refuzat de Radu Petrescu, însă Edi Iordănescu s-a arătat la final foarte mulțumit de rezultatul partidei.

CFR Cluj întoarce roata! Coincidențe incredibile în meciurile directe cu FCSB din play-off

CFR Cluj a reușit să păstreze poziția de lider în Liga 1, după ce a egalat dramatic echipa lui Toni Petrea, exact în același mod în care bucureștenii reușeau să o facă în play-off-ul sezonului 2017-2018. CFR Cluj intrase atunci în play-off de pe primul loc și era egalată dramatic de FCSB în ambele partide.

ADVERTISEMENT

Eddy Gnohere reușea să marcheze la Cluj în minutele de prelungire ale partidei, după ce echipa lui Dan Petrescu a condus cu 1-0, și îl făcea fericit pe Nicolae Dică.

Și coincidențele nu se opresc aici! În meciul retur de pe National Arena, Bogdan Planic reușea de asemenea să marcheze în prelungiri și să egaleze la 1, spre disperarea „Bursucului”, care pierdea din nou printre degete cele trei puncte. Tot Planic oferise și pasa decisivă la golul lui Gnohere de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu reușea atunci să câștige titlul cu CFR Cluj. Dacă se respectă coincidențele, e rândul FCSB-ului!

În ciuda ghinioanelor în meciurile decisive din play-off cu FCSB, Dan Petrescu reușea în acel sezon să câștige primul titlu de campion cu CFR Cluj, după ce a terminat pe primul loc și în sezonul regulat.

Doar că în acest an lucrurile stau exact invers! FCSB a „câștigat” sezonul regulat, iar acum CFR Cluj le-a „furat” victoria în minutele de prelungire ale partidei din play-off, după ce a condus cu același scor, 1-0.

ADVERTISEMENT

Conform acestor coincidențe, chiar dacă ardelenii au rămas lideri cu punct avans, FCSB ar trebui să câștige din nou titlul în Liga 1 după șase ani. Rămâne de văzut dacă istoria se va repeta la trei ani distanță de la evenimentele dramatice din urmă cu trei ani.

  • 3 ani au trecut de la meciurile în care FCSB a egalat-o pe CFR Cluj în prelungiri
  • 1-0 a fost scorul cu care a condus CFR în cele două meciuri, același avantaj avut de FCSB la Giurgiu

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT