Fotbal intern

CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0. Blestemul penalty-urilor o lovește din nou pe campioană. Video

29.08.2020 | 22:57
CFR Cluj  Sepsi Sf Gheorghe 00 Blestemul penaltyurilor o loveste din nou pe campioana Video
ADVERTISEMENT

Meciul CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe are loc sâmbătă, 29 august, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu, în cadrul etapei a doua din Casa Pariurilor Liga 1.

Clujenii trebuie să își revină repede după drama suferită miercuri seară, când au fost eliminați la lovituri de departajare de către Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar al Champions League. Au avut toate șansele de partea lor, dar norocul s-a întors pe final.

ADVERTISEMENT

CFR va avea în față o echipă care a pierdut acasă în prima etapă în fața Craiovei, în ultimele minute, dar care a făcut achiziții importante în această vară și are pretenții la play-off.

CFR Cluj – Sepsi Sf. Gheorghe 0-0 – VEZI VIDEO

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Burcă, Cestor, Butean- Itu, Hoban, Păun – Deac, Rondon, Costache (46 Debeljuh). Rezerve: Sandomierski, Ciobotariu, Boli, Bordeianu, Luis Aurelio, Djokovic, Golofca, Petrila, Debeljuh. Antrenor: Dan Petrescu
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Fl. Ștefan – Achahbar, Vașvari (8 Fofana), Purece, Aganovic – Carnat, Ștefănescu (46 Nouvier). Rezerve: Collado, Tincu, V. Mitrea, Nouvier, Kovacs, Fulop, Bajrovic, Deligiannidis, Fofana. Antrenor: Leo Grozavu
ADVERTISEMENT

Min. 55: Nouvier îl faultează în careu pe Susic și arbitrul Adrian Cojocaru dictează fără ezitare penalty. Execută Deac, mingea șterge bara și iese în aut de poartă. Este al doilea penalty ratat de fotbalistul clujean în decurs de numai 3 zile, după cel din meciul cu Dinamo Zagreb din preliminariile Ligii Campionilor.

Min. 42: Mario Rondon ratează incredibil, de două ori în aceeași fază, nereușind să-l învingă pe Niczuly din doar șase metri. Portarul lui Sepsi are două intervenții absolut miraculoase și păstrează tabela intactă.

ADVERTISEMENT

Clasament Liga 1

UPDATE 29 august, ora 23:16 / Robert Ilyes, secundul lui Leo Grozavu la Sepsi, s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut de formația sa împotriva campioanei, dar aruncă totodată și câteva săgeți la adresa arbitrilor, considerând că aceștia au împins ușor gazdele de la spate.

„Poate a fost şi presiunea prea mare. A venit şi accidentarea lui Vaşvari… dar trebuie să fim mulţumiţi, mai ales că au avut penalty ratat. Ei au jucat cu opt jucători proaspeţi, nu putem spune că au fost obosiţi. Am prins un culoar favorabil, dar împotriva Clujului e greu să joci. Niczuly a avut 2-3 intervenţii senzationale, dar toată echipa s-a dăruit. Atitudinea jucătorilor a fost extraordinară, dar nu am fost lucizi. Faţă de meciul cu U Craiova, ne dă de gândit. Nu am făcut un meci bun. Vacanţa asta de două săptămâni vine bine şi cred că vom arăta mai bine cu Astra.

ADVERTISEMENT

Parcă şi prestaţia arbitrilor… prea uşor se acordă lovituri libere. Cred că au fost 40 de lovituri libere. Ei au jucători de calitate, au talie, forţă, e greu să respiri. Când au atâtea lovituri libere e greu de muncit. Punctul obținut azi este important pentru noi”, a declarat Robert Ilyes.


UPDATE 29 august, ora 23:04 / „Ne-a lipsit golul, ocazii am avut. Poate dacă marcam, erau obligați să se deschidă și ei și atunci mai înscriam, dar atât s-a putut. Penalty-urile se ratează, e supărător și pentru Ciprian, dar asta e. Se mai întâmplă. Și cu Dinamo Zagreb simțeam că putem mai mult, puteam să ne calificăm, e dezamăgitor, dar viața îți dă și niște palme. Mai avem șanse în Europa League, vor veni și rezultatele, nu trecem printr-o perioadă bună acum”, a declarat Ovidiu Hoban după meciul terminat la egalitate cu Sepsi.


UPDATE 29 august, ora 21:12 / Presa din Turcia susține că Billel Omrani, atacantul lui CFR Cluj, s-ar fi înțeles cu nou-promovata în prima divizie Erzurumspor pentru un contract pe 3 ani, cu un salariu stagional de 500.000 de euro. Rămâne doar ca gruparea turcă să se înțeleagă la suma de transfer cu oficialii CFR-ului, care cer în schimbul lui Omrani 2 milioane de euro.

La Erzurumspor mai evoluează în acest moment Jugurtha Hamroun, care a evoluat în Liga 1 la Oțelul și FCSB.


CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe Live Stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe se joacă sâmbătă, 29 august, de la ora 21:00, în cadrul etapei a doua din actualul sezon de Liga 1. Meciul este televizat pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus, dar puteți intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări jocul în format LIVE VIDEO.

Antrenorul Dan Petrescu are doi jucători importanți indisponbili: Francezul Billel Omrani și Alex Chipciu au rupturi musculare, internaționalul român accidentându-se în prima repriză a partidei cu Dinamo Zagreb.

CFR s-a întărit în atac și cu slovacul Vojtus

În această săptămână, a devenit oficial jucătorul clujenilor atacantul slovac Jakub Vojtas, fost la Academica Clinceni, care se alătură astfel croatului Gabriel Debeljuh, cel mai bun jucător al CFR-ului cu Dinamo Zagreb într-un compartiment deficitar pentru Dan Petrescu.

Sepsi a cumpărat jucători buni, care să ridice nivelul echipei. Aganovic, Fofana sau Nouvier sunt jucători deja familiarizați cu fotbalul românesc.

Sepsi nu a luat niciodată punct la Cluj

După acest meci, campionatul va fi întrerupt două săptămâni pentru a face loc acțiunilor echipei naționale, ceea ce îl bucură enorm pe Dan Petrescu, pentru că mai poate face transferurile de care are nevoie și poate pune la punct lucrurile care le-a observat că nu funcționează cum trebuie.

CFR Cluj are o cotă foarte mare la victorie, 1,70, față de 5,30, cât a primit Sepsi. Însă tradiția meciurilor directe arată că la Cluj a fost același deznodământ de fiecare dată, victorie CFR, covăsnenii reușind un singur gol în patru deplasări.

ADVERTISEMENT