Fotbal intern

CFR Cluj, primul transfer după eliminarea din Champions League! A adus un atacant cu 9 goluri în Liga 1

27.08.2020 | 15:34
CFR Cluj primul transfer dupa eliminarea din Champions League A adus un atacant cu 9 goluri in Liga 1
ADVERTISEMENT

Conducătorii clubului CFR Cluj au reușit primul transfer după eliminarea din turul doi preliminar al Champions League.

Ardelenii au fost la un pas de o calificare importantă, dar au pierdut la loviturile de departajare în fața croaților de la Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, antrenorul Dan Petrescu și-a lăudat jucătorii, dar a precizat că este greu să obțină rezultate atâta timp cât nu i se aduc fotbaliștii doriți.

Transfer reușit de CFR Cluj după eliminarea din Champions League

La nici 24 de ore de la eliminarea din turul doi preliminar al Champions League, CFR Cluj a anunțat transferul atacantului Jakub Vojtus. Fotbalistul slovac în vârstă de 26 de ani a evoluat în sezonul trecut la Academica Clinceni pentru care a marcat 9 goluri.

ADVERTISEMENT

Bun venit, Jakub Vojtus! ??Clubul CFR 1907 Cluj anunță cel de-al doilea transfer al acestei veri! Atacantul Jakub…

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Thursday, August 27, 2020

Vojtus și-a început cariera la juniorii de la Zilina, iar apoi a trecut pe la mai multe categorii ale cluburilor Inter Milano și Chievo Verona. Ca senior a jucat la NK Zagreb, Olhanense, Spartak Trnava, Universitatea Cluj, Miedz Legnica și GKS Tychy, de unde a fost adus vara trecută la Clinceni.

Jakub Vojtus are selecții la naționalele Under 17, 19 și 21 ale Slovaciei, dar nu a debutat deocamdată la naționala de seniori a țării sale. Dan Petrescu a vorbit despre posibila venire a slovacului înaintea partidei cu Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

În accelași timp, clubul CFR Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru cedarea fotbalistului Sebastian Mailat. Mijlocașul în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat până la finalul actualului sezon.

MULTA BAFTĂ, SEBASTIAN MAILAT!Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Voluntari au ajuns la un acord privind împrumutul…

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Thursday, August 27, 2020

CFR Cluj a părăsit preliminariile Ligii Campionilor şi îşi continuă aventura în Europa League. Campioana României a fost eliminată dramatic de Dinamo Zagreb, însă încep să vină primii bani de la UEFA. FANATIK îţi prezintă ce sumă va intra în conturile clujenilor după primele două meciuri europene.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu este cap de serie în turul trei preliminar al Europa League și va evolua împotriva unei alte echipe eliminate din Champions League. Există o rută a campioanelor și în Europa League, iar CFR Cluj are o șansă bună în turul trei din a doua competiție intercluburi.

ADVERTISEMENT