Sport

CFR Cluj și-a motivat jucătorii cu o săptămână înaintea „finalei” cu FCSB: „S-au revoltat!”. Detalii din vestiar

CFR Cluj a făcut show în ultima etapă de Casa Pariurilor Liga 1, 6-0 cu FC Argeș, și e gata pentru derby-urile cu U Craiova și FCSB. Președintele Balaj a dat detalii din vestiarul campioanei.
12.05.2022 | 15:30
CFR Cluj sia motivat jucatorii cu o saptamana inaintea finalei cu FCSB Sau revoltat Detalii din vestiar
Fotbaliștii lui CFR Cluj, motivați pentru derby-ul cu FCSB din ultima etapă. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Învinsă de Universitatea Craiova și de FCSB în manșa tur a play-off-ului, CFR Cluj și-a revenit cu FC Voluntari (1-0), Farul (2-0) și FC Argeș (6-0), iar conducerea are încredere că fotbaliștii sunt suficient de motivați pentru ultimele două etape din Casa Pariurilor Liga 1.

Cum s-au motivat fotbaliștii lui CFR Cluj pentru finalul de campionat: „Am prezentat ce s-a relatat în presă”

Au mai rămas două etape din acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1, iar CFR Cluj tremură pentru titlul de campioană.

ADVERTISEMENT

Ardelenii sunt lideri în clasament, dar simt în ceafă răsuflarea celor de la FCSB. În ultimele două runde, echipa lui Dan Petrescu mai are de jucat cu Universitatea Craiova și cu roș-albaștrii.

Înaintea rundei cu numărul 9 din play-off, CFR Cluj are 54 de puncte, cu două peste rivala FCSB, în condițiile în care, la finalul sezonului regulat, campioana en-titre era la șapte lungimi de locul 2.

ADVERTISEMENT

Pericolul pierderii fotoliului de lider i-a determinat pe șefii ardelenilor să îi motiveze suplimentar pe jucători, iar președintele Cristi Balaj a dezvăluit modalitatea prin care aceștia au fost montați.

„Este complicat, dar am încredere în jucătorii noștri, sunt aceiași jucători care la începutul anului au jucat împotriva celor de la FCSB și Craiova în deplasare, au demonstrat că pot în acele două jocuri în care, vă aduc aminte, cele două au fost fericite că ne-au egalat în ultimele momente.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul cu Argeș, noi am prezentat ce s-a relatat în presă despre ei, ce au relatat anumite persoane din dorința de a crea o stare conflictuală. Doreau să-și piardă încrederea în ei, mai mare motivare ca asta nu există!

S-au revoltat și am simțit în ultima perioadă că sunt montați, mai concentrați. Nu că n-ar fi fost serioși înainte, dar nu prea aveau zâmbete pe buze.

ADVERTISEMENT

Ei sunt dezamăgiți pentru ce s-a întâmplat în acest play-off. Jucătorii consideră că puteau să realizeze deja obiectivul cu mai multa șansă și am încredere mare în ei”, a declarat Cristi Balaj, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT