Sport

CFR Cluj – Voluntari 1-0. Omrani salvează campioana în minutul 90! A înscris din pasa lui Păun! Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul CFR Cluj - Voluntari, care are loc sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 21:30, în etapa a 14-a din Liga 1
30.10.2021 | 21:23
CFR Cluj  Voluntari 10 Omrani salveaza campioana in minutul 90 A inscris din pasa lui Paun Video
ADVERTISEMENT
30-10-2021
18:23

CFR Cluj - FC Voluntari 1-0. Omrani o salvează pe campioană

CFR Cluj a câștigat dramatic partida cu FC Voluntari, prin golul marcat de Billel Omrani în minutul 90. Campioana păstrează avansul de opt puncte față de a doua clasată, Universitatea Craiova.

Clasament Liga 1 după meciurile de sâmbătă

Min. 90+4. Finalul partidei.

Min. 90: GOOL CFR Cluj. 1-0. Omrani marchează după o pasă excelentă primită în fața porții, de la Păun.

Min. 1: A început partida.

Video cu cele mai importante faze din meciul CFR Cluj – FC Voluntari

CFR Cluj: Bălgrădean – Cr. Manea, Burcă, Bouhenna, Camora – Culio, Boateng, C. Deac – Omrani, Alibec, Petrila. Rezerve: Hindrich, Susic, Fl. Ștefan, A. Păun, Gîdea, Chipciu, Costache, Sacko. Antrenor: Dan Petrescu 

Voluntari: M. Popa – Richardinho, Tamaș, Armaș – C. Costin, V. Rață, Droppa, Helder Tavares, Briceag – Nemec, I. Gheorghe. Rezerve: Rîmniceanu – I. Andreas, Al. Vlad, Fl. Achim, N. Roșu, I. Golan, Merloi, L. Fulop, Angelov. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul CFR Cluj – Voluntari are loc sâmbătă, 30 octombrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 14-a din Liga 1. Clujenii sunt în continuare lideri în Liga 1, dar evoluţiile lor au fost sub valoarea lotului. Voluntari face un sezon excelent, dar a oprit etapa trecută seria celor şase victorii consecutive, pierzând acasă cu FC Argeş.

Unde se joacă meciul CFR Cluj – Voluntari

Întâlnirea CFR Cluj – Voluntari se desfăşoară sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 21:30, în etapa a 14-a din Liga 1 pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia. Clujenii vin după două eşecuri consecutive şi fără gol marcat, 0-2 cu Rapid în campionat şi 0-1 cu AZ Alkmaar în Conference League.

ADVERTISEMENT

Meciul se va juca într-o atmosferă de linişte deplină, fără freamătul tribunelor, deoarece nu este permis accesul spectatorilor la competiţiile sportive, indiferent dacă aceştia au sau nu certificatul verde de vaccinare. Măsura a fost stabilită momentan pe o durată de 30 de zile.

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – Voluntari

Partida CFR Cluj – Voluntari se joacă sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 21:30, în etapa a 14-a din Liga 1 pe stadionul dr. Constantin Rădulescu din cartierul Gruia al oraşului de pe Someş şi este televizată în direct de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-.ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Cluj-Napoca este o zi cu cer senin şi temperatură care în cursul zilei va ajunge până la maxim 16 grade. Asta înseamnă la ora partidei că vor fi în jur de 11 grade. Dar nu există nici un pericol de precipitaţii. Va împărţi dreptatea în acest joc arbitrul Cătălin Popa.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CFR Cluj – Voluntari

La Cluj e puţin spus că se stă pe butoiul cu pulbere şi asta datorită caracterului conflictual al antrenorului Dan Petrescu. Acesta l–a exclus din lot pe croatul Gabriel Frbrljuh, care vrea să plece, în urma unei discuţii mai aprinse între cei doi, dar nici cu islandeztul Sigurjonsson, titular meci de meci la Marius Şumudică, nu e prea bine, întrebându-l dacă vrea să stea pe bancă sau în tribune!

ADVERTISEMENT

La meciul cu Voluntari, în afara lui Debeljuh nu va putea evolua mijlocaşul Mihai Bordeianu, suspendat. Voluntari are o singură absenţă, brazilianul Marcelo Lopes, suspendat, dar fundaşul central Meleke, împrumutat chiar de la CFR, va fi pe teren în apărare. neexistând nici un protocol între cluburi de a nu fi folosit în meciurile directe.

Patronul Varga, îngropat în datorii şi cu gândul la demiterea lui Petrescu

Starea de tensiune maximă din vestiar nu s-o oprit doar la aceste două episoade. În mod incredibil până şi argentinianul Culio, jucător reactivat de Petrescu la 387 de ani, a ajuns la disperare cu antrenorul şi a avut un conflict cu acesta. E clar că în aceste condiţii relaţia Bursucului cu vestiarul e din ce în ce mai proastă.

ADVERTISEMENT

Mai proastă este şi cu patronul Neluţu Varga, care acum îşi pune cenuşă în cap pentru eroarea comisă de a se fi luat după vorbele altor persoane din anturajul clubului, prietene cu Petrescu şi de a a-l fi demis pe Şumudică, acesta având punctaj maxim după şapte etape în Liga 1! În plus şi financiar Varga are mari pierderi şi asta înseamnă implicit probleme cu plata obligaţiilor contractuale faţă de jucători.

Cote la pariuri pentru jocul CFR Cluj – Voluntari

Cu toate problemele existente CFR Cluj rămâne preferata caselor de pariuri, primind cota 1,45 pentru a bifa cele trei puncte. Ilfovenii au cotă 8,50 oentru a produce surpriza şi mai au cotă de 1,80 dacă vor reuşi să înscrie indiferent de rezultatul partidei.

Pentru Voluntari deplasările la Cluj, pentru meciurile cu CFT, au fost în cele mai multe rânduri coşmaruri, pentru că de trei ori a plecat cu sacul plin de goluri la acelaşi scor fluviu, 5-0. Doar sezonul trecut ilfovenii au reuşit să smulgă primul punct ever în Gruia, remizâ de 0-0.

ADVERTISEMENT