Sport

CFR, dependentă de „turnul de control”! Clujenii i-au propus prelungirea contractului lui Paulo Vinicius. Exclusiv

CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului lui Paulo Vinicius.
31.05.2021 | 22:03
CFR dependenta de turnul de control Clujenii iau propus prelungirea contractului lui Paulo Vinicius Exclusiv
CFR, dependentă de „turnul de control”! Clujenii i-au propus prelungirea contractului lui Paulo Vinicius. Exclusiv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului pentru un sezon lui Paulo Vinicius, al cărui înțelegere se încheie în această vară, el anunțându-și plecarea pe contul personal de Facebook.

Paulo Vinicius a venit la CFR Cluj în 2017, de la Apollon Limassol, devenind în scurt timp unul dintre jucătorii de bază ai echipei antrenate atunci de Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj vrea să-i prelungească înțelegerea lui Paulo Vinicius

CFR Cluj nu vrea să se despartă de Paulo Vinicius, fundașul brazilian, devenit unul dintre liderii echipei. Conducerea campioanei României i-a propus prelungirea pentru încă un sezon, deși fotbalistul își anunțase plecarea de la echipă la scurt timp după câștigarea celui de-al patrulea titlu de campion în Liga 1.

„Am făcut totul pentru această echipă, acum plec cu capul sus!”, a fost mesajul de adio al lui Vinicius pentru fanii CFR-ului, care l-au admirat în toată perioada petrecută în România.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe lângă calitățile de fundaș central, Paulo Vinicius a marcat mai multe goluri importante pentru CFR Cluj. Fundașul brazilian a jucat 138 de meciuri pentru formația din „Gruia”, marcând de 16 ori și oferind 3 pase decisive.

Fanii clujeni s-au atașat mult de Paulo Vinicius, care a și reușit câteva goluri cruciale, inclusiv cu rivalii de la FCSB, spre satisfacția fanilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că nu mai puțin de 12 contracte ale jucătorilor CFR-ului vor expira la finalul sezonului, printre care și cel al fundașului brazilian, pe care conducerea clubului speră să-l mai păstreze încă un an.

  • 36 de ani este vârsta lui Paulo Vinicius

Palmares impresionant al lui Paulo Vinicius la CFR Cluj

De-a lungul carierei sale, Paulo Vinicius și-a petrecut marea parte a sezoanelor în Portugalia, unde a jucat pentru Braga, Leixoes, Santa Clara, Boavista sau Leiria, iar în Europa a mai jucat pentru Apollon Limassol și pentru CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj, Paulo Vinicius a câștigat patru titluri de campion al României și două Supercupe ale României. În străinătate, Vinicius a câștigat o Cupă a Portugaliei, cu Apollon Limassol și o Cupă a Portugaliei, cu Braga.

De-a lungul timpului petrecut la CFR Cluj, Paulo Vinicius a reușit și o calificare în primăvara european, moment petrecut în sezonul 2019-2020, când CFR Cluj a trecut de faza grupelor din Europa League.

Deși este brazilian, Vinicius a jucat doar pentru două formații din țara sa natală. Este vorba despre Anapolis-Go, echipa la care s-a lansat și de la care a plecat în Europa, în timp ce a doua echipă pentru care a evoluat este Operario, o formație din ligile inferioare braziliene.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Paulo Vinicius, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT