Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR îi vrea pe rivalii de la U Cluj în play-off: “Am jucat foarte bine când i-am avut în tribune pe suporterii lui U”

CFR Cluj îi vrea pe rivalii de la U Cluj în play-off. În ultimele două derby-uri din Gruia s-au impus cu 4-0 în fața „șepcilor roșii”.
23.02.2024 | 16:20
CFR ii vrea pe rivalii de la U Cluj in playoff Am jucat foarte bine cand iam avut in tribune pe suporterii lui U
CFR îi vrea pe rivalii de la U Cluj în play-off: “Am jucat foarte bine când i-am avut în tribune pe suporterii lui U” . sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Lupta pentru play-off s-a încins spre sfârșitul sezonului regulat, iar CFR Cluj și-a dezvăluit deja una dintre favorite. Cristi Balaj își dorește ca U Cluj să se califice, deoarece trupa lui Adrian Mutu s-a descurcat de fiecare dată excelent în fața rivalilor din oraș.

CFR îi vrea pe rivalii de la U Cluj în play-off: “Am jucat foarte bine când i-am avut în tribune pe suporterii lui U”

Petrolul Ploiești, FC Hermannstadt, U Cluj, UTA Arad și Sepsi OSK nu și-au asigurat un loc în play-off și vor luptă pentru calificare până la sfârșitul sezonului regulat. CFR Cluj și-a ales una dintre adversarele pe care le-ar dori în continuare în Gruia.

ADVERTISEMENT

Președintele de la CFR Cluj își dorește ca U Cluj să se califice în play-off, deși trupa lui Ioan Ovidiu Sabău este rivala din oraș a „feroviarilor”. „Șepcile roșii” vor da piept cu Sepsi OSK în etapa curentă, fiind una dintre contracandidatele la primele șase locuri din SuperLiga.

CFR Cluj s-a descurcat excelent în fața celor de la U Cluj în ultimele întâlniri din SuperLiga. Formația finanțată de Neluțu Varga a învins cu 4-0 în ultimele derby-uri din Gruia și s-a impus la limită în celelalte două confruntări de pe terenul trupei lui Sabău.

ADVERTISEMENT

„U Cluj ar fi una din preferințe. Am jucat foarte bine meciurile de acasă atunci când i-am avut în tribună pe suporterii de la U Cluj. Ultimele două meciuri acasă au fost 4-0. Și U Cluj joacă bine, meciul cu FCSB am putea spune că FCSB a avut șansa.

Noi nu avem suspiciuni, îl și știm pe Nistor. Nu avem suspiciuni, chiar dacă Nistor a ratat”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mutu înainte de CFR Cluj – Dinamo: „S-a schimbat în bine”

Adrian Mutu este îngrijorat înainte de CFR Cluj – Dinamo București și spune că va avea o misiune dificilă în fața fostei formații. „Briliantul” este impresionat de schimbarea în bine pe care a reușit-o Kopic la trupa din Ștefan cel Mare.

„E un meci complicat. Dinamo a intrat în formă. E o echipă care îmi place cum joacă. E o echipă care s-a schimbat în bine. Mă bucur pentru ei. Eu cred că fotbalul românesc în general are nevoie de Dinamo, are nevoie ca această echipă să își revină, pentru că devine mai spectaculos și mai greu campionatul nostru.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles ei au acum de luptat, sunt pe penultimul loc și probabil au în cap salvarea de la retrogradare.  Dar Dinamo arată bine în momentul ăsta. Vom avea un meci foarte greu. E o echipă care trebuie luată foarte, foarte în serios. Noi facem deja lucru. Am început să ne uităm la ei pentru că mai sunt câteva zile. Meciul e vineri.

Nu îmi convine că îi prind într-un moment bun. Mi-ar fi plăcut să-i prind în forma de dinainte, dar nu avem ce face. Vin după două victorii și trebuie să fim foarte atenți pentru că ne așteaptă un meci de luptă”, a spus Mutu.

ADVERTISEMENT