Sport

Charalambous, anunț uriaș despre Coman și Chiricheș. Ce se întâmplă la FCSB – Rapid

Charalambous a fost în mare formă înainte de duelul dintre FCSB și Rapid. Antrenorul roș-albastru a confirmat revenirile lui Chiricheș și Coman.
04.11.2023 | 16:17
Charalambous anunt urias despre Coman si Chiriches Ce se intampla la FCSB  Rapid
Charalambous a confirmat informatia oferita in exclusivitate de Fanatik.ro. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este mai pregătită ca oricând de duelul cu Rapid. Echipa lui Gigi Becali vine după o serie de remize care a redus diferența dintre ea și urmăritoarele CFR și Rapid. FCSB mai are doar un punct peste clujeni și se află la 5 lungimi de echipa lui Bergodi.

FCSB merge la victorie în duelul cu Rapid

“E un meci important pentru noi. E genul de meci pe care fanii și jucătorii îl așteaptă. Vrem să câștigăm. Știm că va fi greu, dar vom fi pregătiți. Stadionul va fi plin. Chiar și azi, pe ploaia asta, oamenii stau la rând pentru a lua bilete.

ADVERTISEMENT

Arată cât de mare e acest club. Mă aștept la o atmosferă plăcută. Vrem să câștigăm pentru fani. Sperăm să-i facem fericiți. Cred că jucătorii sunt bine pregătiți pentru a câștiga meciul.

Nu contează cineva va juca și cine nu. Va fi un derby. Contează cel mai mult cum vom juca. Nu contează cine lipsește. Anul trecut a fost un meci diferit. Era ultimul din sezon. Dar nu mai contează. E un joc nou, e un joc diferit.

ADVERTISEMENT

Nu ne gândim la răzbunare. Ne gândim la meciul de mâine și trebuie să câștigăm. E un adversar direct și avem șansa să mărim distanța. Vrem să câștigăm toate meciurile, dar nu e ușor pentru nimeni”, a declarat Elias Charalambous.

Chiricheș și Coman sunt apți pentru derby

Charalambous a confirmat informația oferită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, conform căreia Chiricheș și Coman sunt apți 100% pentru duelul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

“Nu am nicio problemă să-i spun echipa de start lui Bergodi. Dacă aș avea numărul lui, i-aș da mesaj cu echipa. Glumesc. Chiricheș și Florinel Coman se antrenează cu echipa la capacitate maximă. Toți care se antrenează la 100% au șanse să fie pe teren.

Ca să fiu sincer, ne-am decis asupra echipei de start. Mai avem un antrenament, sperăm să nu se întâmple nimic, dar știm primul 11. Sunt aspecte la care avem probleme și lucrăm pentru fi mai buni. La fazele fixe, la faptu că avem multe goluri încasate pe final, trebuie să corectăm”, a completat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Rapid este pe un trend ascendent după succesul obținut pe teren propriu în fața Universității Craiova, scor 2-0. Giuleștenii ocupă poziția a 3-a în clasament și se laudă cu 3 victorii în ultimele 5 partide din Superligă. În cazul unui succes cu FCSB, elevii lui Bergodi se vor apropia la 2 puncte de lider.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.98 este cota pentru „1” la meciul FCSB - Rapid