Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, îngrijorat de restanţa FCSB-ului cu Hermannstadt: “Ştiţi de ce am emoţii?!”

FCSB are un program complicat în următoarea perioadă, cu trei deplasări consecutive. Prima este joi, la Sibiu, restanța cu Hermannstadt din SuperLiga.
21.09.2023 | 09:35
Gigi Becali ingrijorat de restanta FCSBului cu Hermannstadt Stiti de ce am emotii
Gigi Becali a prefațat partida dintre Hermannstadt și FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB va juca următoarele trei meciuri în deplasare cu Hermannstadt, Sepsi OSK și FC Bihor după ce în ultima etapă echipa s-a duelat cu Farul Constanța, la Ovidiu.

Gigi Becali, despre meciul cu Hermannstadt

Gigi Becali, patronul de la FCSB spune că are emoții la fiecare meci, deoarece orice echipă este imprevizibilă. În același timp, el spune că echipa sa este favorită la titlu, deoarece a învins deja trei dintre formațiile care se luptă pentru cununa cu lauri în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

La orice meci trebuie să ai emoții și cu orice echipă, ca să câștigi campionatul. Noi le-am bătut pe toate, pe Craiova, pe CFR, pe Farul, contracandidate.

Mai avem doar cu Rapid și Sepsi. Cum să fie ușor, nu mai e niciun meci ușor. Normal, trebuie să îi batem pe Hermannstadt”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre Istvan Kovacs

Gigi Becali a vorbit și despre Istvan Kovacs, cel acuzat că a refuzat intenționat un penalty în duelul dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești, favorizând astfel rezultatul ardelenilor.

Păi dar eu, că sunt nebun, eu cred că e o nebunie care nu mai poate fi stăpânită. Cum să poată să facă un om așa ceva? Este culmea obrăzniciei și culmea tupeului. Două 11 metri, pentru că sunt două, mai e unul și la Musi. La Musi portarul vine și îl ia.

ADVERTISEMENT

Și ai VAR. Pentru ce este VAR? Horia, eu cred că degeaba vorbim. Ei știi ce fac? Atâta obrăznicie și tupeu încât ei merg înainte. Mare lucru de nu îl vom vedea pe Istvan Kovacs la meciul FCSB – Rapid. Ascultă ce spun eu.

O să zică că e arbitru FIFA și că noi vrem să demonstrăm că el e corect, înțelegi? Și el să arate că e corect. Sau eventual nu știu, stai să vedem cu cine jucăm noi. Cu Sepsi, să îl dea la o echipă și cu ajutorul lui noi să pierdem. Înțelegi?”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI te așteaptă în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc de la ora 17:00, pe Youtube și Facebook.

Gigi Becali, despre meciul cu Hermannstadt

ADVERTISEMENT