Life

Chef Hadad, emoționat până la lacrimi la MasterChef 2022. “Ești un tată care își face copilul mândru”

Chef Hadad a fost impresionat până la lacrimi la MasterChef România 2022, ediția din 20 ianuarie. Povestea unui concurent l-a emoționat pe juratul de la Pro TV.
21.01.2022 | 10:19
Chef Hadad emotionat pana la lacrimi la MasterChef 2022 Esti un tata care isi face copilul mandru
Chef Hadad, emoționat până la lacrimi de un concurent, la MasterChef 2022. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Povestea unui concurent de la MasterChef România 2022 l-a emoționat până la lacrimi pe Chef Joseph Hadad.

Mihai Preda a venit în fața juraților cu un preparat extrem de reușit, dar și cu o poveste incredibilă de viață. Concurentul le-a explicat juraților motivul pentru care a ales să participe la emisiune.

ADVERTISEMENT

Acesta vrea să-i îndeplinească visul fiului său, în vârstă de 11 ani, care și-ar dori foarte mult să devină bucătar. Din păcate, băiatul s-a născut cu o malformație la mâini.

Chef Hadad, emoționat până la lacrimi de povestea unui concurent de la MasterChef 2022

Întrebat de Chef Hadad care este motivul pentru care a venit la MasterChef, Mihai Preda a început să spună povestea fiului său.

ADVERTISEMENT

“Să îndeplinesc un vis pentru mine și pentru copiii mei. Băiețelul meu cel mare își dorește să devină bucătar. E numai în bucătărie lângă mine tot timpul.”, a explicat concurentul.

După ce le-a spus chefilor că micuțul nu are posibilitatea de a deveni bucătar, Mihai Preda a vorbit despre problemele cu care acesta s-a născut. Deși are malformații la mâini, băiatul este sănătos și foarte inteligent, iar tatăl lui ar face orice pentru el.

ADVERTISEMENT

“S-a întâmplat acum 11 ani când îl așteptam pe băiețelul meu să vină. Doctorul mi-a spus că sunt niște probleme. S-a născut cu niște malformații la mânuțe pentru că nu s-a mișcat deloc.

Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că este sănătos, este inteligent. Și eu pentru el vreau să merg înainte.”, a mai spus Mihai Preda.

ADVERTISEMENT

Chef Hadad nu a stat pe gânduri și i-a oferit un “DA” concurentului, fiind impresionat de povestea sa.

“Pentru visul băiatului tău, Mihai, aveți de la mine un ‘da’. Ești un tată care își face copilul mândru. Copilul tău când se uită la tine acum e mândru de tine.”, a declarat Chef Hadad.

Mihai Preda este frizer de meserie și are 32 de ani. A pregătit o rețetă de paste cu fructe de mare și cremă de dovleac (“Linguine terra e mare”), preparat care a fost pe placul celor trei jurați.

Mihai Preda a pregătit o rețetă de paste cu fructe de mare și paste de dovleac. Chef Foa și-a adus aminte de un preparat pe care bunica lui îl gătea atunci când era mic, așa că i-a acordat un “DA” concurentului.

ADVERTISEMENT