Life

Chefi la cuțite, surprize inedite în ediția din 3 aprilie. Puya și Melinda Gărdescu, printre concurenți

Chefi la cuțite, momente neașteptate în episodul din 3 aprilie. Puya și Melinda Gărdescu de la America Express, la bancul de lucru.
03.04.2023 | 15:31
Chefi la cutite surprize inedite in editia din 3 aprilie Puya si Melinda Gardescu printre concurenti
Chefi la cuțite, momente neașteptate în episodul din 3 aprilie. Puya și Melinda, la bancul de lucru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară de la Antena 1, moderată de Gina Pistol, vine cu surprize inedite în ediția din 3 aprilie. Doi dintre foștii participanți de pe Drumul Aurului se numără printre concurenți și îi vor surprinde pe jurați.

Chefi la cuțite, momente neașteptate în episodul din 3 aprilie. Puya și Melinda, la bancul de lucru

Chefi la cuțite revine pe micile ecrane cu momente neașteptate în episodul de luni, 3 aprilie 2023. Puya și Melinda Gărdescu se vor afla la bancul de lucru, frumoasa brunetă dezvăluind că știe să gătească încă din adolescență.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la America Express este pasionată de bucătărie și zilnic pregătește tot felul de bucate pentru partenerul de viață și pentru cele trei fete pe care le au împreună. Tânăra va face un piure, după cum se vede din promo-ul de prezentare.

Rămâne de văzut ce garnitură va avea pe farfurie fosta participantă de pe Drumul Aurului, dar și cum va fi jurizată de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fanii pot vedea totul începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„Am gătit prima oară la 15 ani, în sensul că am hrănit toată familia. Și de-atunci gătesc aproape zilnic”, a spus Melinda Gărdescu la Chefi la cuțite, scrie a1.ro. „Și de atunci nu s-a mai oprit”, a completat soțul brunetei, Puya.

Puya și Melinda Gărdescu, în bucătăria de la Chefi la cuțite

„Îmi place să gătesc și o fac cu mare drag pentru familie și prieteni, acum am avut plăcerea să le gătesc chefilor. Ce am gătit și dacă le-a plăcut vedem în seara asta”, a scris Melinda Gărdescu pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Singurul loc din oraș în care un băiat de cartier își dorește să-și ia cuțit”, a completat Puya pe rețelele de socializare, unde a distribuit mai multe imagini din cadrul emisiunii culinare de la Antena 1.

Foștii participanți de la America Express au primit foarte multe mesaje din partea internauților care abia așteaptă să-i vadă pe micile ecrane. În plus, fanii celor doi speră să primească voturi pozitive din partea juraților.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt foarte multe persoane care au încredere în rapper și soția sa, Melinda Gărdescu, care a apărut în lumina reflectoarelor de foarte puțină vreme. Partenera lui Puya este foarte apreciată de oameni.

ADVERTISEMENT