Life

Viorica și Ioniță de la Clejani vin la Chefi la Cuțite. Ce rol vor avea cei doi artiști

Viorica și Ioniță de la Clejani vin în această seară la Chefi la Cuțite. Cei doi artiști vor avea un rol extrem de important în cadrul emisiunii.
29.03.2023 | 16:43
Viorica si Ionita de la Clejani vin la Chefi la Cutite Ce rol vor avea cei doi artisti
Viorica și Ioniță de la Clejani vin la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite sezonul 11 a început chiar în această săptămână. Iar publicul stă cu sufletul la gură de la o ediție la alta. Este ultimul sezon în care o vom vedea pe Gina Pistol și de asemena, mai sunt și alte modificări importante aduse în prim plan.

Noi surprize la Chefi la Cuțite miercuri seară

La Chefi la Cuțite sezonul 11 avem de această dată patru jurați. De asemenea, o celebritate jurizează întrecerea culinară dintre cei patru bucătari. Iar până acum am văzut că au existat și probleme la acest capitol. Spre exemplu, în una dintre primele ediții de la Chefi la Cuțite l-am avut pe Speak.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a fost prea încântat de farfuria pregătită de chef Florin Dumitrescu. De asemenea, prima amuletă din acest sezon a ajuns la chef Cătălin Scărlătescu. Și norocul avea să îi surâdă aceluiași bucătar și în ediția de noaptea trecută.

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a jurizat mâncărurile. Și el a decis că cea mai delicioasă mâncare i-a aparținut tot lui chef Cătălin Scărlătescu. În această seară însă, lucrurile s-ar putea schimba. Urmează momente surprinzătoare la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani sosesc în platoul de la Antena 1. Deși au trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul an, aceștia au decis să dea curs invitației la Chefi la Cuțite. Ce rol vor avea cei doi artiști? Viorica și Ioniță de la Clejani vor fi nevoiți să jurizeze mâncărurile celor patru bucătari.

Viorica și Ioniță de la Clejani, în platoul de la Antena 1

În ceea ce privește cel de-al patrulea jurat, Roxana Blenche este cea care împarte bucătăria cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Numele ei este deja cunoscut publicului larg în condițiile în care aceasta a mai participat la Chefi la Cuțite, evident, ca și concurent.

ADVERTISEMENT

Iar lucrurile nu se termină doar aici. La preselecții vor putea fi văzuți niște concurenți care îi vor lăsa fără cuvinte pe telespectatori. Cel mai tânăr dintre aceștia este un copil din Brăila care sosește în platou și cu un vis pe măsură.

Raymond Dinu are doar opt ani, însă speră că are șanse să câștige premiul cel mare al emisiunii. Iar aceasta este doar o parte din surprizele care vor urma în emisiune. Printre altele, vom putea vedea și doi frați care vor ajunge să se dureze în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Ambii sunt parteneri în afaceri, însă de această dată, vor concura unul împotriva celuilalt. Mai mult de atât, fiecare dintre ei are abilități culinare, astfel că vom avea o luptă cât se poate de strânsă. ”În bucătărie nu mai suntem frați“, va spunea unul dintre ei.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink