Life

Viorica și Ioniță de la Clejani vin la Chefi la Cuțite. Ce rol vor avea cei doi artiști

Viorica și Ioniță de la Clejani vin în această seară la Chefi la Cuțite. Cei doi artiști vor avea un rol extrem de important în cadrul emisiunii.
29.03.2023 | 16:43
Viorica si Ionita de la Clejani vin la Chefi la Cutite Ce rol vor avea cei doi artisti
Viorica și Ioniță de la Clejani vin la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chefi la Cuțite sezonul 11 a început chiar în această săptămână. Iar publicul stă cu sufletul la gură de la o ediție la alta. Este ultimul sezon în care o vom vedea pe Gina Pistol și de asemena, mai sunt și alte modificări importante aduse în prim plan.

Noi surprize la Chefi la Cuțite miercuri seară

La Chefi la Cuțite sezonul 11 avem de această dată patru jurați. De asemenea, o celebritate jurizează întrecerea culinară dintre cei patru bucătari. Iar până acum am văzut că au existat și probleme la acest capitol. Spre exemplu, în una dintre primele ediții de la Chefi la Cuțite l-am avut pe Speak.

ADVERTISEMENT

Artistul nu a fost prea încântat de farfuria pregătită de chef Florin Dumitrescu. De asemenea, prima amuletă din acest sezon a ajuns la chef Cătălin Scărlătescu. Și norocul avea să îi surâdă aceluiași bucătar și în ediția de noaptea trecută.

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a jurizat mâncărurile. Și el a decis că cea mai delicioasă mâncare i-a aparținut tot lui chef Cătălin Scărlătescu. În această seară însă, lucrurile s-ar putea schimba. Urmează momente surprinzătoare la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Viorica și Ioniță de la Clejani sosesc în platoul de la Antena 1. Deși au trecut printr-o perioadă dificilă în ultimul an, aceștia au decis să dea curs invitației la Chefi la Cuțite. Ce rol vor avea cei doi artiști? Viorica și Ioniță de la Clejani vor fi nevoiți să jurizeze mâncărurile celor patru bucătari.

Viorica și Ioniță de la Clejani, în platoul de la Antena 1

În ceea ce privește cel de-al patrulea jurat, Roxana Blenche este cea care împarte bucătăria cu Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Numele ei este deja cunoscut publicului larg în condițiile în care aceasta a mai participat la Chefi la Cuțite, evident, ca și concurent.

ADVERTISEMENT

Iar lucrurile nu se termină doar aici. La preselecții vor putea fi văzuți niște concurenți care îi vor lăsa fără cuvinte pe telespectatori. Cel mai tânăr dintre aceștia este un copil din Brăila care sosește în platou și cu un vis pe măsură.

Raymond Dinu are doar opt ani, însă speră că are șanse să câștige premiul cel mare al emisiunii. Iar aceasta este doar o parte din surprizele care vor urma în emisiune. Printre altele, vom putea vedea și doi frați care vor ajunge să se dureze în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Ambii sunt parteneri în afaceri, însă de această dată, vor concura unul împotriva celuilalt. Mai mult de atât, fiecare dintre ei are abilități culinare, astfel că vom avea o luptă cât se poate de strânsă. ”În bucătărie nu mai suntem frați“, va spunea unul dintre ei.

ADVERTISEMENT