Fotbal international

Chelsea a pus ochii pe un atacant din Bundesliga. Cine este jucătorul dorit de Thomas Tuchel

11.03.2021 | 18:34
Chelsea a pus ochii pe un atacant din Bundesliga Cine este jucatorul dorit de Thomas Tuchel
ADVERTISEMENT

Chelsea este aproape de o lovitură importantă pe piața transferurilor. Echipa antrenată de Thomas Tuchel încearcă să profite de faptul că un atacant al lui Bayern refuză să-și prelungească înțelegerea.

Fotbalistul dorit de Tuchel la Chelsea este marcatorul unicului gol din finala Ligii Campionilor de anul trecut, Kingley Coman.

ADVERTISEMENT

Francezului de 24 de ani îi expiră contractul cu Bayern Munchen în 2023, iar oficialii clubului bavarez i-au oferit un nou angajament, însă Coman nu pare dispus să mai continue la clubul de pe Alianz Arena.

Chelsea, a doua încercare de a-l achiziționa pe Coman

Publicația germană Kicker notează că fotbalistul a întrerupt negocierile cu reprezentanții lui Bayern, referitoare la semnarea unui nou acord.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a semnat cu Bayern în 2017 când a fost achiziționat de la Juventus, în schimbul a 21 de milioane de euro. Anterior a mai evoluat la formația bavareză sub formă de împrumut.

Jurnaliștii de la Daily Mail notează că Chelsea are șanse mari să obțină semnătura lui Coman pe care l-au dorit și în 2019, când Odoi a fost aproape de un transfer chiar la Bayern.

ADVERTISEMENT

Și Manchester United îl vrea

Presa din Anglia scrie că de fotbalistul lui Bayern Munchen este interesată și Manchester United, aceasta înaintând clubului bavarez o ofertă concretă.

Pe fir ar putea să intre și rivala locală a ”diavolilor roșii”, Manchester City, grupare care în trecut și-a exprimat interesul pentru fotbalistul francez.

ADVERTISEMENT
  • 15 trofee a cucerit Kingley Coman în tricoul lui Bayern Munchen, între care și Liga Campionilor