Sport

Chelsea – Real Madrid 0-2, în returul sferturilor UEFA Champions League. „Galacticii”, calificare en fanfare în semifinale . Video

Real Madrid e din nou în careul de ași al Ligii Campionilor. A învins-o cu 4-0 la general pe Chelsea și își așteaptă adversara dintre Manchester City și Bayern Munchen.
18.04.2023 | 23:55
Chelsea  Real Madrid 02 in returul sferturilor UEFA Champions League Galacticii calificare en fanfare in semifinale  Video
Chelsea - Real Madrid 0-1, în returul sferturilor UEFA Champions League. Rodrygo înscrie după un contraatac letal. FOTO: Twitter UEFA Champions League
ADVERTISEMENT
18-04-2023
18:59

Chelsea - Real Madrid 0-2 (Rodrygo 58, 80)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Real Madrid câștigă cu 2-0, la fel ca în tur, și s-a calificat din nou într-o semifinală de UEFA Champions League. Campioana en-titre așteaptă acum să vadă cu cine va da piept dintre Manchester City și Bayern Munchen. În tur, englezii s-au impus cu 3-0.

Min. 80 – GOOOL Real Madrid!!! Combinație superbă a Realului, care duce la reușita de 2-0 a lui Rodrygo.

Min. 58 – GOOOL Real Madrid!!! Rodrygo finalizează după un contraatac genial purtat de spanioli și o pasă de excepție a lui Vinicius.

Min. 45+4 – Paradă minunată a lui Courtois! Goalkeeperul belgian scoate in extremis șutul violent al lui Cucurella!

Min. 33 – Se mută presiunea la poarta lui Chelsea! Kepta scoate șutul puternic al lui Modrid!

Min. 21 – Apare ocazia de gol și la poarta lui Kepa! Portarul spaniol e salvat de bară la execuția lui Rodrygo.

Min. 11 – Kante are în picior golul de 1-0! Francezul, din poziție ideală, trage pe lângă poarta lui Courtois!

Min. 1 – A început meciul!

18-04-2023
17:42

Echipele de start la Chelsea - Real Madrid

Echipele de start la meciul Chelsea – Real Madrid.

  • Chelsea: Arrizabalaga – Fofana, Thiago Silva, Chalobah – James, E. Fernandez, Kante, Kovacic, Cucurella – Gallagher, Havertz. Rezerve: Mendy – Pulisic, Joao Felix, Loftus-Cheek, Mudryk, Sterling, Mount, Zakaria, Ziyech, Azpilicueta, Chukwuemeka, Hall. Antrenor: Frank Lampard.
  • Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga – Valverde, Modric, Kroos – Rodrygo, Benzema, Vinicius. Rezerve: Lunin, Lopez – Vallejo, Nacho, E. Hazard, Asensio, Odriozola, Lucas Vazquez, Tchouameni, Ceballos, Rudiger, Diaz. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Meciul Chelsea – Real Madrid are loc marți, 18 aprilie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul returului sferturilor de finală din Champions League. În primul meci, pe Santiago Bernabeu din Madrid, galacticii s-au impus cu 2-0 și după cum joacă la această oră echipa londoneză, aflată până la final de sezon din nou pe mâna lui Frank Lampard, sunt slabe șanse într-o remontada, dar The Blues spun că vor face totul pentru a o realiza.

Unde se joacă meciul Chelsea – Real Madrid

Confruntarea Chelsea – Real Madrid se desfășoară marți, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe stadionul Stamford Bridge din Londra, în returul sferturilor de finală ale Champions League. Deși Chelsea a pierdut prima manșă cu 2-0 partida se va disputa cu casa închisă, semn că totuși suporterii nu și-au pierdut complet speranțele într-un rezultat bun al echipei lor.

ADVERTISEMENT

Vor fi prezenți în tribune și minim 2000 de fani ai Realului, motiv pentru forțele de ordine să fie în alertă atât la stadion cât și în oraș, dispozitivul acestora fiind suplimentat considerabil, tocmai pentru a se putea interveni eficient și rapid în orice loc ar fi nevoie în Londra. Suporterii lui Chelsea sunt recunoscuți pentru faptul că nu reprezintă deloc un model de respectare a ordinii și disciplinei pe stadioane și în apropierea acestora.

Cine transmite la TV partida Chelsea – Real Madrid

Partida Chelsea – Real Madrid se joacă marți, 18 aprilie, de la ora 22:00, pe stadionul Stamford Bridge din Londra, în returul sferturilor de finală ale Champions League și va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile de televiziune Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Două zile mai sunt până când ploaia va pune stăpânire până la finalul săptămânii pe Londra și acestea sunt marți, 18 aprilie și miercuri, 19 aprilie. Marți cerul va rămâne noros aproape pe tot parcursul zilei dar nu va ploua, miercuri va ieși și soarele destul de mult. Maxima zilei va fi de numai 13 grade la amiază și va coborî până la 8-9 grade la ora partidei.

Cine arbitrează partida Chelsea – Real Madrid

Meciul de la Londra, de pe stadionul Stamford Bridge, din returul sferturilor de finală ale Champions League, dintre Chelsea și Real Madrid a fost încredințat de UEFA experimentatului arbitru italian Daniele Orsato, unul dintre veteranii în arbitraj, la cei 47 de ani ai săi.  Cel mai important meci din cariera sa de până acum a fost finala Champions League 2020, la Lisabona, PSG – Bayern Munchen 0-1.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima oară când Daniele Orsato este cel desemnat să împartă dreptatea între Chelsea și Real Madrid. A făcut-o și în 2021, în semifinale iar londonezii au mers mai departe și au cucerit trofeul după ce în ultimul act au depășit la lovituri de departajare pe Manchester City. Așa că oficialii lui Chelsea speră să se repete istoria și echipa lor să întoarcă diferența din tur.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chelsea – Real Madrid

Chelsea are destule probleme de lot pentru acest meci, deoarece pe lângă jucătorii neeligibili pentru competiție, gen Aubameyang, Badiashile sau Madueke există și doi titulari care nu pot evolua, ambii din sistemul defensiv. Este vorba de cel mai bun fundaș central, senegalezul Koulibaly, accidentat și de fundașul stânga Ben Chilwell, suspendat după partida tur.

ADVERTISEMENT

În schimb, Carlo Ancelotti, care a fost o perioadă și antrenorului echipei londoneze, îl are doar pe fundașul stânga Ferlan Mendy în continuare indisponibil, restul lotului fiind la dispoziție. Italianul a cerut în mod expres jucătorilor să facă excepție de victoria din tur și să intre pe teren ca și cum scorul ar fi 0-0 și astfel să preîntâmpine o posibilă stare de autosuficiență.

Cote la pariuri la jocul Chelsea – Real Madrid

Pentru casele de pariuri returul dintre Chelsea și Real Madrid este văzut drept un meci de perfect echilibru, cu cote identice la victorie, 2,65 de fiecare parte. De aici este clar că toate celelalote variante, șansă dublă sau gol marcat respectă aceleași principii, 1,40 pentru șansă dublă și 1,30 pentru gol marcat. Dar per ansamblu majoritatea pariurilor merg spre varianta șansă dublă X2.

De trei sezoane încoace Chelsea și Real Madrid fac ce fac și dau nas în nas. În 2021 Chelsea a  învins acasă, cu Daniele Orsato la centru, în semifinală, cu 2-0 și a câștigat apoi trofeul. Un an mai târziu Madridul bătea cu 3-1 la Londra și apoi pierdea acasă cu 3-2, dar mergee mai departe iar acum Real are avans de două goluri din primul meci.

ADVERTISEMENT