Sport

Chindia Târgovişte – FC Argeş 1-1, în etapa 22 din SuperLiga. Echipa lui Toni Petrea, al 6-lea meci consecutiv fără victorie. Video

Chindia Târgoviște și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 22-a din SuperLiga, în care gazdele au avut mai multe ocazii, dar au pierdut 2 puncte după o gafă.
23.01.2023 | 18:47
Chindia Targoviste  FC Arges 11 in etapa 22 din SuperLiga Echipa lui Toni Petrea al 6lea meci consecutiv fara victorie Video
Chindia și FC Argeș sunt două echipe în criză, care nu au mai câștigat de 5 etape în SuperLiga. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
23-01-2023
16:59

Chindia pierde 2 puncte mari în duelul cu FC Argeș

Chindia Târgoviște a remizat cu FC Argeș, scor 1-1, într-un meci în care a irosit 2 puncte uriașe. Formația lui Toni Petrea, aflată la a 6-lea meci la rând fără victorie, a dominat autoritar prima repriză și a intrat la pauză în avantaj, dar în partea secundă nu a mai fost la fel de insistentă.

Piteștenii, conduși prin telefon din tribună de Marius Croitoru, au egalat prin Garita, care a profitat de o greșeală a lui Căbuz. Este un punct mare, în condițiile în care FC Argeș a avut o prestație mai mult decât modestă.

sli

23-01-2023
14:14

Chindia Târgoviște - FC Argeș 1-1 (Neguț 43 / Garita 55)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90 – Chindia și FC Argeș termină nedecis, scor 1-1.

Min. 85 – Neguț șutează în forță de la 17 metri, dar mingea trece milimetric peste bara transversală.

Min. 66 – Zebic profită de o bâlbâială a defensivei lui Toni Petrea, dar șutul său este blocat de Căbuz.

Min. 55 – GOOOL FC Argeș!!! Căbuz iese din poartă, dar mingea degajată de el îl lovește pe Corinus și sare la Garita care înscrie în poarta goală.

Min. 48 – Popadiuc șutează din unghi, Straton respinge cu dificultate până la Șerban, dar reluarea acestuia lovește un adversar și iese în corner.

Min. 46 – A început repriza secundă.

Min. 45 – Chindia intră la pauză cu un avantaj minim, scor 1-0, după o primă repriză pe care a dominat-o autoritar.

Min. 43 – GOOOL Chindia Târgoviște!!! Popa îi pasează excelent lui Neguț și acesta profită de marcajul larg al lui Zebic și înscrie cu un șut la colțul lung de la 12 metri.

Min. 38 – Șerban mai primește o minge în centru, întoarce scurt un adversar, dar șutul său trece puțin peste poartă.

Min. 32 – Șerban șutează frumos cu efect de la 18 metri, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Straton.

Min. 22 – Căpușă prinde un șut bun, din interiorul careului, dar Straton are un reflex bun și respinge în corner.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Chindia Târgoviște – FC Argeș.

  • Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, C. Dinu – Dulca, Akhmatov – A. Șerban, Popadiuc, Neguț – D. Popa. Rezerve: D. Moldovan – A. Ioniță, Atanase, Dumitrașcu, Mihaiu, Perianu, Boldor, Cooper, Corinus. Antrenor: Anton Petrea.
  • FC Argeș: Straton – Tofan, Zebic, Brendon, Bassong –  Mimito Biai, Njike – G. Crețu, Târcoveanu, Bertrand – Garita. Rezerve: Micle – Boubacar Hanne, Calcan, Rizzi, M. Constantin, Pârvu, Jakolis, Mezza Colli, Dobrosavlevici. Antrenor: Marius Croitoru.

Meciul Chindia Târgovişte – FC Argeş are loc luni, 23 ianuarie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei 22 din SuperLiga. Ambele echipe sunt fără victorie în ultimele cinci etape şi prin urmare se află în partea de jos a clasamentului: Chindia, locul 14, de baraj, cu 21 de puncte, FC Argeş locul 12, cu 23 de puncte.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – FC Argeş, în etapa 22 din SuperLiga

Întâlnirea Chindia Târgovişte – FC Argeş se dispută luni, 23 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul care aproape permanent, cu excepţia unei scurte perioade petrecute la Buzău, s-a dovedit a fi casa de forţă majoră pentru dâmboviţeni, E vorba de arena Petrolului, „Ilie Oană” din Ploieşti. Asta pentru că nici acum nu a fost dat în folosinţă noul stadion din Târgovişte, Eugen Popescu.

ADVERTISEMENT

Chiar şi aşa, mereu în exil, Chindia a beneficiat cam de fiecare dată de prezenţa a minim două mii de suporteri, alteori au fost şi mai mulţi. La acest meci vor sosi la fel de sigur şi măcar o mie de fani al „vulturilor violeţi” din Piteşti, aici suporterii fiind supăraţi pe evoluţiile dezamăgitoare ale echipei.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgovişte – FC Argeş

Partida Chindia Târgovişte – FC Argeş se joacă luni, 23 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în etapa 22 din SuperLiga şi va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 23 ianuarie, la Ploieşti se opresc ploile căzute în ultimele 24 de ore, dar va fi o vreme deosebit de rece faţă de săptămâna trecută. Mai precis, maxima zilei de la orele amiezii va fi de numai 1 grad, deci la limita îngheţului pentru suprafaţa de joc, o posibilă problemă pentru jucători. Bucureşteanul Andrei Chivulete va oficia la centru la acest meci.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chindia Târgovişte – FC Argeş

Antrenorul Toni Petrea are ceva probleme de lot la primul meci din 2023. Nu pot evolua lituanianul Vorobjovas şi Chammed, ambii fiind suspendaţi, iar Grubac este accidentat. Chindia a făcut câteva achiziţii în iarnă, dar numai Perianu va fi pe teren de la început, iar Mario Dulca se va afla pe bancă.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a produs o adevărată revoluţie în lotul piteştenilor. Au plecat mulţi jucători şi au venit şi mai mulţi, încât principala problemă va fi omogenizarea acestora cu cei rămaşi. Deja în echipa de start vor figura nu mai puţin de trei nume noi, alte patru aşteptând de pe bancă momentul debutului. Din păcate, cel mai bun fundaş central, Grigore Turda, rămâne indisponibil, deşi au trecut opt luni de la accidentare.

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgovişte – FC Argeş

Probabil înfluenţate de numeroasele schimbări făcute în lotul piteştenilor, casele de pariuri acordă o cotă destul de clar de echipă favorită celor de la Chindia, consideraţi a alcătui acum un grup mult mai omogen. 2,10 este cota pentru succesul dâmboviţenilor, în timp ce piteştenii au primit cota 4,00. Şansă dublă „1X” are cotă de 1,25, iar invers cota este de 1,70. Gol marcat Chindia are cotă foarte bună – 1,40, dar şi gol marcat FC Argeş şi mai bună – 1,75.

ADVERTISEMENT

Chindia e favorită, dar în calitate de echipă gazdă nu a reuşit nici o victorie în faţa „alb-violeţilor” din 2012 până în prezent, fie că e vorba în ultimii trei ani de partide la nivel de SuperLiga sau mai înainte de Liga 2! FC Argeş are două victorii şi am mai cosemnat patru rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT