Sport

Chindia Târgoviște în “război” cu suporterii: “Nicăieri nu se întâmplă așa ceva”

Conducerea celor de la Chindia Târgoviște a luat câteva decizii care i-a supărat pe suporterii echipei.
20.08.2023 | 13:20
Chindia Targoviste in razboi cu suporterii Nicaieri nu se intampla asa ceva
Conducerea celor de la Chindia Târgoviște a luat câteva decizii care i-a supărat pe suporterii echipei.
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște l-a demis pe Dragoș Militaru. Antrenorul a fost dat afară după o victorie importantă contra CS Blejoi, în turul 3 al Cupei României, scor 5-0. Suporterii sunt nemulțumiți de alegerile pe care Andrei Cordoș, noul președinte, le face la club.

Chindia Târgoviște nu mai lasă copiii la meciuri fără bilet

Prima decizie a noului președinte, care i-a supărat cel mai tare pe suporteri, este aceea că indiferent de vârstă, copiii vor trebui să aibă bilet. Acest lucru a generat multă antipatie din partea fanilor. Ca rezultat al deciziei, la următorul meci cu Buzău s-au vândut foarte puține bilete.

ADVERTISEMENT

Din cauza interesului scăzut, Chindia Târgoviște va da 160 de bilete gratuit la meciul de marți, către angajații și sportivii de la Academia de Juniori. Acest lucru nu s-a mai întâmplat în până acum. Chiar și așa, deciziile președintelui a generat mai multe discuții pe pagina de Facebook a echipei.

“Nicăieri în țară nu se întâmplă așa ceva, să te oblige să cumperi bilet pentru copii de 5-6 ani. Am doi copii, și-așa biletele sunt scumpe pentru Liga a 2-a, să vii cu familia la meci la Târgoviște înseamnă un efort financiar foarte mare”, sunt câteva dintre comentariile suporterilor.

ADVERTISEMENT

Supărarea și mai mare a suporterilor: “Nici în SuperLigă nu-s prețuri așa mari”

Suporterii celor de la Chindia Târgoviște sunt supărați și pe faptul că acum trebuie să-și achiziționeze biletele cu adresa de mail. Iar pentru fiecare adresă în parte poate fi achiziționat un singur bilet.

Fanii Chindiei susțin că președintele clubului a luat această decizie pentru a recupera niște bani, după demiterea lui Militaru și numirea lui Miriuță. Cu toate astea, se pare că echipa din Târgoviște vrea să aibă un control mai mare asupra suporterilor care vin la stadion, pe care îi vor identifica după nume, număr de telefon și adresa de mail.

ADVERTISEMENT

Susținătorii echipei au oferit câteva replici la adresa clubului pe pagina de Facebook: “Chindia, nici în SuperLigă nu-s prețuri așa mari. Ați luat-o razna cu prețurile astea? Oricum ia bătaie Chindia cu Buzău. Ăia au echipă. Despre ce vorbim :)))) L-ați dat afară pe Militaru și acu’ vreți să vă scoateți banii pentru clauza de reziliere a contractului lui aaaa? :))))”, “Nu înțeleg de ce nu pot lua 2 bilete”, “O porcărie. Trebuie adresa de e-mail”, au fost câteva reacții ale suporterilor.

Inspirați, poate, de mesajul site-ului aflat în mentenanță de două luni, “Fotbalul este pentru suporteri” unii suporteri sunt încă optimiști: “Hai să fie cel de al 2-lea sold out, să vadă toată țara că în Târgoviște se respiră și se trăiește fotbal. Doar Chindia.”

ADVERTISEMENT

Vasile Miriuță, primele declarații după ce revenit în antrenorat

Vasile Miriuță a revenit în antrenorat. Chiar dacă a spus cu ceva timp în urmă că nu își mai dorește acest lucru. Echipa unde a antrenat ultima dată a fost Minaur Baia Mare. Noul antrenor de la Chindia Târgoviște este încântat de lot, pe care îl și cunoaște în mare parte. La final, Miriuță a vorbit și despre transferuri.

“Cunosc cât de cât lotul (n.r. Chindiei), sunt jucători care au jucat anul trecut şi în prima divizie, pe unii dintre ei îi cunosc, pe Marc şi pe Moldoveanu i-am antrenat acum câţiva ani când erau şi ei mai tineri şi eu mai tânăr. Aşa, în mare parte parte, cunosc lotul. 

Asta nu depinde de mine (n.r. dacă va transfera jucători), hotărăşte conducerea ce jucători vor mai veni. Bineînţeles ne vom consulta, dar aştept în următoarele zile să cunosc şi eu lotul cât mai bine şi să vedem dacă mai avem nevoie de un jucător, doi şi pe ce post”, a declarat Vasile Miriuță.

ADVERTISEMENT