News

Chinezii au ascuns cifrele reale, însă americanii au descoperit adevărul. 640.000 de oameni s-ar fi infectat în China, nu 80.000!

15.05.2020 | 15:58
Chinezii au ascuns cifrele reale insa americanii au descoperit adevarul 640000 de oameni sar fi infectat in China nu 80000
ADVERTISEMENT

China ar avea în realitate 640.000 de cazuri de Covid-19, nu 80.000, conform unor date „scăpate” din serverele unei universități chinezești.

Americanii îi acuză pe chinezi că au ascuns peste 500.000 de cazuri de coronavirus

O cifră de 8 ori mai mare decât cea reală, au remarcat jurnaliștii americani de la New York Post. Universitatea Chineză de Tehnologie și Apărare a dezvoltat un sistem performant de monitorizare al coronavirusului pe teritoriu chinez, iar datele obținute de specialiști au fost „scăpate” în presă.

ADVERTISEMENT

Datele oficiale prezintă cel puțin 640.000 de cazuri de coronavirus înregistrate în peste 230 de orașe din China, confirmând locația exactă a celui care a fost infectat.

Sunt prezentate date situația exactă a pitalelor, hotelurilor, școlilor sau gărilor din China, în măsura în care au fost afectate de noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Chinezii susțin în continuare că au 82.929 de cazuri înregistrate și 4.633 de decese și au interzis accesul în țară oamenilor de știință americani care au dorit să ajute în studierea virusului.

În condițiile în care SUA are aproape 90.000 de decese la 1.4 milioane de cazuri confirmate, multe țări sunt sceptice că datele prezentate de China ar fi valide.

ADVERTISEMENT

Americanii au devenit suspicioși când, conform datelor oficiale, după o revizuire, numărul morților din Wuhan a crescut în 24 de ore cu 50%, de la 2000 la aproximativ 3000.

Conform Ny York Post, serviciile secrete americane au dovezi că asiaticii mușamalizează foarte multe informații care au legătură cu noul coronavirus și aceste informații au ajuns deja la Casa Albă.

ADVERTISEMENT

Războiul rece a izbucnit între SUA și China

China este acuzată de mai multe țări că a mușamalizat diferite informații care au condus la răspândirea coronavirusului, însă Statele Unite ale Americii sunt cel mai mare contestatar al chinezilor.

Președintele Donald Trump a declarat în cadrul unei conferințe de presă că are dovezi clare că virusul SARS-CoV-2 a pornit dintr-un laborator din Wuhan, în timp ce zeci de oameni se pregătesc să acționeze în judecată China și să ceară daune de miliarde de euro pentru prejudiciul cauzat de coronavirus.

Între timp, tot mai multe voci dezvăluie cum China a mușamalizat mai multe informații esențiale, pentru a păstra aparența unui stat solid care e stăpân pe situație.

 

ADVERTISEMENT