Sporturi

Chinul Larisei Iordache pentru calificarea la JO: “A avut o criză renală! Dureri foarte mari!”. Exclusiv

22.04.2021 | 22:09
Chinul Larisei Iordache pentru calificarea la JO A avut o criza renala Dureri foarte mari Exclusiv
ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a reușit calificarea la Jocurile Olimpice grație locului 4 ocupat în calificările de la Campionatele Europene de la Basel. Gimnasta s-a luptat cu o criză renală care s-a declanșat înainte de concurs, însă a strâns din dinți și a reușit obiectivul. 

Unul dintre antrenorii Larisei Iordache, Cristian Moldovan, a acordat un interviu pentru FANATIK în care a povestit nebunia ultimelor zile de la Europene, în urma cărora Larisa Iordache a obținut biletul pentru Tokyo. Cu mari sacrificii însă, pentru că după încheierea concursului a fost internată pentru tratament.

ADVERTISEMENT

Chinul Larisei Iordache pentru calificarea la JO: “Am fost îngrijorat. A fost o criză renală care s-a declanșat la prânz”

Tehnicianul speră ca Larisa Iordache să poată concura în finalele de la Campionatele Europene și a transmis prin intermediul FANATIK mulțumiri tuturor românilor care au trimis mesaje de susținere Larisei.

Aș vrea să vă întreb în primul rând cum ați trăit ziua calificărilor?

– Vă dați seama, cu foarte mari emoții.

Larisa nu s-a simțit bine. Puteți să ne spuneți ce s-a întâmplat înainte de concurs?

– Am fost îngrijorat. A fost o criză renală care s-a declanșat la prânz. Am fost cu ea la medicul competiției, a primit un tratament. A avut dureri foarte foarte mari, dar a reușit să se adune și să ducă concursul până la capăt.

ADVERTISEMENT

“Larisa este la clinică, în continuare sub supraveghere medicală”

Cum se simte acum?

– Este la clinică, în continuare sub supraveghere medicală. A mers ieri după concurs, a început un tratament și este sub supravegherea medicilor de acolo.

Credeți că va putea concura și în finale?

– Sperăm să poată concura și să se simtă mai bine. O să aflăm mâine dimineața dacă va putea participa sau nu și dacă va primi acceptul.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte dificil, dar ne bucurăm că a obținut biletul, și-a îndeplinit visul. Este important să revenim în țară sănătoși”

Pentru dumneavoastră cum a fost toată această aventură de la Basel?

– O încărcătură emoțională foarte mare. A fost foarte dificil, dar ne bucurăm că a obținut biletul, și-a îndeplinit visul. Este important să revenim în țară sănătoși și să continuăm pregătirea pentru visul olimpic.

Ați discutat și despre Jocurile Olimpice. Ce obiectiv și-a fixat Larisa?

– Ca la orice competiție, o medalie. De asta a și revenit. Să obțină o medalie olimpică, cât mai strălucitoare.

ADVERTISEMENT

A fost un val de mesaje de susținere pentru Larisa Iordache după calificarea la Jocurile Olimpice…

– Le mulțumim mult de tot pentru mesajele de susținere, pentru gândurile pe care ni le-au transmis și pentru că au fost alături de noi în fiecare zi.

Larisa Iordache, dans cu branula în braț: “Noapte grea, dar acum sunt mai bine”

Larisa Iordache are o stare de spirit foarte bună după calificarea la Jocurile Olimpice și și-a liniștit fanii de pe Tik Tok cu un dans cu branula la mână: ”O noapte grea, dar acum sunt mai bine”, a scris gimnasta.

@iordachelarisaO noapte grea, dar acum sunt mai bine?? #fy #fyp #viral #tiktok♬ sunet original – Iordache Larisa

  • 24 de ani are Larisa Iordache
  • 9 ani au trecut de la precedenta prezență a Larisei Iordache la JO (Londra 2012)

 

ADVERTISEMENT
Tags: