Sport

Chiricheș a anunțat obiectivul FCSB-ului înaintea meciului cu Nordsjaelland: „Asta îmi doresc”

Vlad Chiricheș a anunțat care este obiectivul FCSB-ului chiar înaintea meciului tur cu FC Nordsjaelland din preliminariile UEFA Conference League.
09.08.2023 | 22:27
Chiriches a anuntat obiectivul FCSBului inaintea meciului cu Nordsjaelland Asta imi doresc
Vlad Chiricheș vrea să se califice în grupele Conference League cu FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB primește vizita danezilor de la FC Nordsjaelland, joi, 10 august, de la ora 21:30. Alături de echipa lui Gigi Becali, Vlad Chiricheș a anunțat că vrea să se califice în grupele UEFA Conference League. Fundașul central vrea să simtă din nou plăcerea de a evolua în cupele europene.

Chiricheș a anunțat obiectivul FCSB-ului înaintea meciului cu Nordsjaelland: „Grupele Conference League”

FCSB va avea o misiune extrem de dificilă pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League. După meciul tur de la București, formația antrenată de Elias Charalambous merge o săptămână mai târziu în Danemarca pentru partida retur.

ADVERTISEMENT

În cazul în care se va califica în play-off, FCSB va da peste învingătoarea din meciul Sabah Baku/Partizan Belgrad. Vlad Chiricheș este plin de încredere înainte de meciul cu nordicii din Ghencea. Fundașul naționalei României este cu gândul la grupele Conference League.

„Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros. Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea”, a spus Vlad Chiricheș, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a debutat în cupele europene de la revenirea la FCSB

Vlad Chiricheș nu a făcut parte din lotul FCSB-ului care a făcut deplasarea la Sofia pentru duelul tur cu CSKA 1948 din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League. Deși a fost trecut în ultima clipă pe lista UEFA, fundașul central nu a făcut deplasarea cu restul jucătorilor.

La returul de peste o săptămână de la București, Vlad Chiricheș a jucat 45 de minute. Fundașul central de 33 de ani venea după cele 62 de minute din partida cu Oțelul din SuperLiga, ce a echivalat cu debutul lui Chiricheș la FCSB de la revenire.

ADVERTISEMENT

În returul cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2, Vlad Chiricheș a jucat o repriză, fiind introdus de Elias Charalambous la pauză în locul lui Denis Haruț. În derby-ul cu CFR Cluj, din Ghencea, fundașul central a jucat toate cele 90 de minute.

Câte bilete s-au vândut cu o zi înainte de FCSB – Nordsjaelland

Mihai Stoica a anunțat cu o zi înaintea partidei FCSB – Nordsjaelland că s-au vândut pentru meciul din Ghencea nu mai puțin de 22.000 de bilete. „Dacă nu va fi sold out, va fi aproape de sold out. S-au dat peste 22.000 de bilete. E o mare realizare, pentru că ieri nu se semnase contractul, mai ales că noi avem o mare plajă de suporteri în provincie.

ADVERTISEMENT

Acum, i-am pierdut, pentru că nu știau, iar ei când vin își programează, își iau libere. E reconfortant să vezi că se dau 2 bilete pe secundă, dar ca să-i ținem alături de noi, trebuie să avem o prestație bună mâine”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru „1X” la meciul FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT