Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Chiricheș la FCSB, efectul real: „Îl va tempera pe Gigi Becali!”

Întreaga suflare roș-albastră îl așteaptă la FCSB pe Vlad Chiricheș. Căpitanul naționalei ar fi un plus enorm pentru vicecampioană.
24.07.2023 | 13:55
Chiriches la FCSB efectul real Il va tempera pe Gigi Becali
Chiricheș la FCSB, efectul real: „Îl va tempera pe Gigi Becali!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Posibilitatea ca Vlad Chiricheș să semneze cu FCSB din postura de jucător liber de contract a fost intens dezbătută în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce efect va avea Vlad Chiricheș la FCSB

FANATIK a anunțat în exclusivitate toate detaliile contractului pus pe masă de către Gigi Becali lui Vlad Chiricheș. Reîntoarcerea fundașului în vârstă de 33 de ani la FCSB este așteptată cu interes și de experții FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită, Robert Niță și Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

„Mi-aduc aminte când făceam licența pro și ne-am dus pe Giulești la un antrenament al echipei naționale, era Răzvan Lucescu selecționer, cred, și a băgat în antrenament un copil de 17 ani. Extraordinar! De atunci mi-am dat seama că va ajunge mare fotbalist.

A luat Gigi o grămadă de bani pe el de la Tottenham. E singurul jucător alături de Chivu și Radu Ștefan, care în ultima perioadă a rămas în străinătate de când a plecat. Chiricheș, dacă nu se accidentează va fi transferul anului. Peste Konoplyanka, dacă îl ia CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

A câștigat campionate, a jucat cu Ajax, cu Real Madrid. Mai spune-mi un jucător din vestiarul FCSB-ului care a câștigat campionatul. În afara de Djokovic. Ca să câștigi campionatul, trebuie să ai jucători de genul ăsta, care să câștige trofee. Va fi antrenorul din teren Chiricheș. Are atât de multă experiență și personalitate, va avea și discuții cu patronul și îi va spune cum se întâmplă și în străinătate”, a declarat Vivi Răchită, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Eu nu cred”, l-a contrazis Robert Niță pe fostul fundaș al Stelei și al Petrolului. „Eu cred că patronul nu va mai ieși așa de agresiv la TV să certe jucătorii să îi certe, pentru că e Chiricheș”, a continuat Răchită.

ADVERTISEMENT

Și Dănuț Lupu e de aceeași părere cu Robert Niță în disputa cu Vivi Răchită. „Nu ai dreptate. N-a reușit Mirel și o face Chiricheș? Părerea mea e că va câștiga ca imagine. Nu cred că va juca. Când se va accidenta prima dată și îl va schimba Gigi că nu îi convine de el…”.

„Stăi, mă, Dănuț, că s-a accidentat în campionatele alea unde se dă 110%. În România, nici nu transpiră. Vor fi meciuri în care nu transpiră”, a mai spus Răchită.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că va fi ultimul an când se va implica (n.r. – Gigi Becali) și la nivel decizional, și primul 11, și schimbări. Dacă nu iese nici anul ăsta, de la anul cred că va lăsa pe altcineva”, a adăugat Niță.

„Eu cred că vine Chiricheș și cu acceptul lui MM. A mai lucrat cu el. E din grupul ăla, Pintilii, Bouruceanu, Chiricheș, care erau tot timpul cu MM. Aici o să câștige vestiarul FCSB”, a conchis Vivi Răchită.

„Vrea la Euro cu naționala României”

Horia Ivanovici știe ce îl tentează pe Vlad Chiricheș să semneze cu FCSB, echipă pentru care a evoluat în perioada 2012-2013. „Chiricheș crede că dacă vine în România, le-a spus prietenilor apropiați și asta e o informație 100% marca FANATIK, dacă va accepta FCSB, o va face și pentru că România e un campionat mai abordabil, nu se va mai accidenta.

Obiectivul principal e Euro. Crede că ne vom califica și vrea să vrea să încheie cariera cu un boom și cu o calificare la Euro”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Să nu uitați! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI e LIVE și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri de la ora 10:30, doar pe site-ul FANATIK.RO. Pentru cei care nu au reușit să vadă emisiunea, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina oficială de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Chiricheș la FCSB, efectul real: „Îl va tempera pe Gigi Becali!”

ADVERTISEMENT