Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Chiricheş, luat la ochi după FCSB – CFR Cluj 1-0: “Gafe foarte mari”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu 1-0, însă apărarea bucureștenilor nu a scăpat de critici. Chiricheș a fost luat la ochi pentru greșelile din defensivă.
07.08.2023 | 15:04
Chiriches luat la ochi dupa FCSB  CFR Cluj 10 Gafe foarte mari
GRESELILE lui Chiriches, SUB LUPA ACIDA a lui Sorin Cartu. colaj:fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Evoluția lui Vlad Chiricheș a fost pusă sub lupă dupa FCSB – CFR 1-0. În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă pentru jocurile viitoare. Chiricheș a luat galben la începutul partidei și a comis câteva greșeli care puteau schimba soarta partidei.

Prestația lui Chiricheș după FCSB – CFR, pusă sub semnul întrebării

“La poziția și experiența pe care o are, nu mi se pare normal. O echipă cu reactivitate, mai bună la momentele acelea la greșelile lui, ar fi exploatat cu gol pasele ideale pe care le-au primit de la Chiricheș.

ADVERTISEMENT

Mă uit în prima repriză când vrea să dea o pasă cu exteriorul la Șut. O dă prost și jucătorul de la CFR joacă repede pe Bîrligea. Acolo și el a fost surprins”, a declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

FCSB a revenit în Ghencea cu o victorie fără gol primit în fața celor de la CFR Cluj. Cuplul din apărare, Chiricheș – Dawa au reușit să țină departe pericolul, însă mai sunt loc de îmbunătățiri. Aflat în revenire după multiple accidentări, Chiricheș mai are de lucrat la formă.

ADVERTISEMENT

FCSB, descoperită înainte de dubla din Europa

Pentru roș-albaștri, greul abia de acum începe. Joi, de la ora 21:30, urmează o partidă dificilă alături de danezii de la Nordsjælland. Cotați cu prima șansă, oaspeții reușit 8 goluri în primele 3 etape și sunt hotărâși să o eliminte pe FCSB, care își pune bazele în Chiricheș pentru stabilitatea defensivă.

“Gafe foarte mari, mai ales că sunt făcute într-un perimetru periculos. A pierdut mingea pe la 16-20 de metri. Găsești niște adversari care știu să exprime pe spațiu imediat, în criză de timp și care știu să te pedepsească”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Marcus Højriis Ingvartsen, Ernest Nuamah Appiah și Erik Benjamin Nygren sunt principalele pericole din atacul lui Nordsjælland. Împreună au reușit nu mai puțin de 8 goluri în primele 3 etape și vin la București pregătiți pentru calificare.

FCSB are și ea cu ce se lăuda. Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrea Compagno și Cordea sunt principalele pericole din atacul echipei antrenate de Ilias Charalambous. Pe lângă jucătorii din față, FCSB mai are o armă secret, Malcom Edjouma, marcator a 9 goluri în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cartu il critica pe Chiriches

 

ADVERTISEMENT