News

Doi copii, de 9 și 11 ani, și doi adulți, morți într-un cumplit accident rutier. Se întorceau de la pelerinajul Sfintei Parascheva

Un cumplit accident rutier a avut loc în județul Neamț. Doi copii, de 9 și 11 ani, și doi adulți, au murit. Familia se întorcea de la pelerinajul Sfintei Parascheva.
13.10.2022 | 08:43
Doi copii de 9 si 11 ani si doi adulti morti intrun cumplit accident rutier Se intorceau de la pelerinajul Sfintei Parascheva
Tragedie în Neamț. Doi adulți și doi copii au murit într-un grav accident rutier. Sursa foto: InfoTrafic / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă uriașă tragedie a fost consemnată, joi dimineața, pe șoselele din România.

Tragedie în Neamț. Doi adulți și doi copii au murit într-un grav accident rutier

Patru persoane, dintre care doi copii, și-au pierdut viața în urma unui teribil accident rutier produs în județul Neamț.

Coliziunea, una extrem de violentă, s-a produs între un autoturism și o autoutilitară. Doi copii de doar 9 și 11 ani și doi adulți, de 31 de ani și 35 de ani, au decedat.

ADVERTISEMENT

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, tragedia de joi a avut loc pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecție cu DJ 208, în apropierea localității Săbăoani, județul Neamț.

Din primele informații, în mașină se aflau cinci persoane, membri ai aceleiași familii, dintre care trei copii. Patru dintre persoane au murit, iar o a cincea, un alt copil, de 14 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la CPU Roman.

ADVERTISEMENT

Mașina cu cei 5 membri, aruncată într-un lan de porumb

În urma impactului cu autoutilitara, autoturismul cu cei 5 membri a fost aruncat de pe șosea și s-a răsturnat într-un lan de porumb.

În ceea ce-l privește pe șoferul din autoutilitară, acesta s-a autoevacuat, iar un pasager din autoturism a fost scos de către participanții la trafic.

ADVERTISEMENT

Salvatorii ajunși la locul accidentului au găsit patru persoane încarcerate, în stare de inconștiență. S-a acționat rapid la descarcerarea celor patru victime, doi adulți și doi copii.

Apoi, echipajele SAJ și SMURD au preluat victimele și au început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, din cauza rănilor extrem de grave, nicio persoană nu a răspuns acestor manevre. Medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul acestora: un bărbat de 35 de ani, o femeie de 30 de ani și cei doi copii de 9 și 11 ani.

ADVERTISEMENT

Cauza exactă a producerii acestei drame nu este încă una clară. Cei de la Poliție anunță că vor continua cercetările, ”sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Ciofu Ramona.

ADVERTISEMENT