Fotbal international

Chris Sutton, legenda lui Celtic, amenințări de la cel mai dur fan al lui Rangers: „Te lovesc când te prind”

19.03.2021 | 09:58
Chris Sutton legenda lui Celtic amenintari de la cel mai dur fan al lui Rangers Te lovesc cand te prind
ADVERTISEMENT

Rivalitatea dintre Celtic și Rangers continuă, în ciuda faptului că Ianis Hagi și colegii săi au cucerit deja titlul. Doi dintre fanii celebrii ai celor două echipe s-au contrat pe rețelele de socializare după eliminarea din Europa League a campioanei Scoției.

Chris Sutton, fost mare jucător al lui Celtic și în prezent jurnalist la BT Sport, l-a ironizat, după Rangers – Slavia Praga 0-2, pe unul dintre cei mai mari suporteri ai „ursuleților”, wrestlerul Drew McIntyre (n.r. – Drew Galloway).

ADVERTISEMENT

Conflictul de pe Twitter a început chiar înainte de „Old Firm”. Marele derby al campionatului scoțian e programat duminică, 21 martie, de la ora 14:00.

Chris Sutton și Drew McIntyre, ironii și amenințări după Rangers – Slavia Praga 0-2

Primul care a aruncat săgețile a fost Chris Sutton (48 de ani). Fostul atacant al lui Celtic l-a ironizat pe Drew McIntyre, care, înaintea returului cu Slavia Praga postase pe Twitter un clip în care își arăta susținerea pentru Ianis Hagi și colegii săi.

ADVERTISEMENT

„Titlul cu numărul 55 a fost securizat, acum marșăm spre Europa. Sângele meu e albastru, noi suntem Rangers. Ne vedeți acum”, a scris dublul campion WWE.

Sutton a așteptat finalului meciului cu Slavia Praga, și implicit eliminarea lui Rangers din Europa League, și i-a răspuns luptătorului în vârstă de 35 de ani: „Bun parcurs în Europa pentru Rangers… Dar nu vă mai văd, Drew McIntyre”.

ADVERTISEMENT

Ultimul cuvânt l-a avut însă superstarul WWE. McIntyre l-a amenințat pe Sutton că, atunci când se vor întâlni, fostul atacant va încasa cel mai dur procedeu al său pe care îl folosește în wrestling, „Claymore Kick”.

„Te lovesc când te prind”, a fost mesajul lui Drew McIntyre, însoțit de o fotografie care surprinde momentul în care Kemar Roofe îl accidentează groaznic pe Ondrej Kolar. Wrestlerul a editat însă poza. A înlocuit fața jamaicanului de la Rangers cu fața sa, iar pe cea a portarului Slaviei cu cea a lui Chris Sutton.

ADVERTISEMENT

Cine este Drew McIntyre

Fan înrăit al lui Rangers, după cum se poate vedea în multe dintre postările sale pe Twitter, Drew McIntyre este unul dintre cei mai în vogă wrestleri din WWE. Scoțianul, care măsoara 196 de centimetri și cântărește 120 de kilograme, are un parcurs fenomenal în ultimul an.

La începutul lui 2020, McIntyre a câștigat celebrul meci Royal Rumble, iar apoi a luptat în main event-ul de la WrestleMania 36, acolo unde l-a bătut pe Brock Lesnar și a cucerit în premieră titlul mondial.

Învins la Hell in a Cell 2020 de către Randy Orton, „Războinicul scoțian” și-a luat revanșa trei săptămâni mai târziu. În 2021, la WrestleMania 37, McIntyre are ocazia să devina pentru a treia oară campion WWE, dacă va reuși să îl învingă pe actualul deținător al centurii, Bobby Lashley.

  • 67 de meciuri, 24 de goluri și 11 assist-uri are Chris Sutton în cei șase ani petrecuți pe Celtic Park.
  • 3 meciuri a pierdut Drew McIntyre în ultimul an, cu Randy Orton, Sheamus și The Miz.
ADVERTISEMENT
Tags: