Sport

Christian Eriksen, transfer de vis în Premier League! O nouă forţă se înscrie în lupta pentru titlu

Căpitanul naționalei Danemarcei, Christian Eriksen a ajuns la un acord cu unul dintre cluburile importante din Anglia. Noua echipă a nordicului vrea să câștige titlul în Premier League.
22.04.2022 | 13:00
Christian Eriksen transfer de vis in Premier League O noua forta se inscrie in lupta pentru titlu
Christian Eriksen este pe lista de achiziții a unui club important din Anglia. (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Christian Eriksen a revenit în această iarnă în Premier League, la Brentford. Evoluțiile lui i-au convins pe oficialii lui Tottenham să-i propună să revină la gruparea pentru care a mai evoluat între 2013 și 2020.

Antonio Conte își face echipă pentru titlu în Premier League

Christian Eriksen este principala țintă a lui Tottenham Hotspur, anunță platforma todofichajes.com, iar danezul și-a dat acordul să revină la gruparea din nordul Londrei.

ADVERTISEMENT

Managerul Antonio Conte vrea să construiască în jurul lui o echipă capabilă să reediteze performanța din 2017 când italianul a câștigat titlul în Premier League, cu Chelsea.

Cei doi au colaborat excelent și în talia, la Inter Milano și au câștigat campionatul la finalul sezonului trecut. A urmat Campionatul European și momentul dramatic trăit de nordic, când a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Din cauza acestui incident Christian Eriksen a trebuit să-și rezilieze contractul cu gruparea din Milano, întrucât legislația din Peninsulă nu permite sportivilor să mai evolueze la nivel de performanță după astfel de afecțiuni.

Eriksen a revenit în remier League în această iarnă, la Brentford pentru care a bifat șase meciuri și a marcat un gol. A fost suficient pentru a-l convinge pe Conte că este omul potrivit pentru noul proiect de la Tottenham.

ADVERTISEMENT

”Totul indică faptul că acesta se va întoarce la Londra și va face parte din proiectul fostului său antrenor de la Inter, Antonio Conte”, notează sursa menționată.

În precedenta perioadă petrecută la Tottenham, Christian Eriksen a evoluat în nu mai puțin de 305 meciuri pentru londonezi și a marcat 69 de goluri, în toate competițiile. A jucat o finală de Cupa Ligii, dar și finala Champions League, în 2019, pierdută în fața lui Liverpool 0-2.

ADVERTISEMENT

15.000.000 de euro este cota lui Christian Eriksen conform site-ului transfermarkt