Life

Christian Sabbagh revine în prime-time la Kanal D! Anunțul făcut de postul de televiziune

Kanal D a făcut o nouă mutare, în contextul ultimelor schimbări din grilă! Christian Sabbagh revine în prime-time pe micile ecrane, de luni până vineri!
06.06.2022 | 15:27
Christian Sabbagh revine in primetime la Kanal D Anuntul facut de postul de televiziune
Christian Sabbagh revine în prime-time la Kanal D. Foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Ziua și schimbarea la Kanal D! După ce Teo Trandafir a primit vacanță pentru trei luni (prima pauză atât de îndelungată în ultimii ei ani la postul turc de televiziune), Christian Sabbagh revine în centrul atenției, evident, tot la pupitrul știrilor.

Christian Sabbagh, la cârma Știrilor Kanal D de la ora 19:00

Silvia Ioniță a fost mutată la sfârșit de săptămână, în timp ce Christian Sabbagh va fi de mai multe ori pe post, în locul prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

Schimbarea se produce chiar de luni, 6 iunie 2022. Sabbagh va prezenta știrile de luni până vineri de la ora 19:00. Grupajul informativ de weekend va fi transmis de la ora 18:00, sub cârma Silviei.

Aceasta este doar una din suitele de schimbări pe care Kanal D le-a făcut doar în ceea ce privește buletinul de știri. Cristina Dorobanțu, un nume pe care postul tv a pariat în realizarea știrilor de dimineață, a fost înlocuită după doar trei luni, oferindu-i-se tronsonul de prânz în weekend.

ADVERTISEMENT

Kanal D încearcă să facă tot felul de modificări în grila de programe pentru a aduce un plus în privința conținutului media, dar și pentru a ridica audiențele tot mai scăzute la mai toate televiziunile de la noi.

Teo, pauză de trei luni. Mantea și Dan Negru rămân pe poziții

Cea mai surprinzătoare decizie a fost scoaterea de la ora 15:00 a ”veteranei” postului, Teo Trandafir. Au apărut o serie de speculații în ultima perioadă despre viitorul ei la acest post de televiziune. Zvonurile au fost infirmate până acum.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui comunicat oficial transmis de curând de Kanal D, Teo va reveni din toamnă într-o altă variantă. Se pare că show-ul ei va trece prin niște schimbări importante în următoarele trei luni.

Stația tv a plusat cu vedetele care produc în continuare audiență, astfel că în locul lui Teo publicul va putea urmări „Casa iubirii”, emisiune realizată de Andreea Mantea. Telespectatorii se vor putea bucura de și mai multe controverse și relații interesante datorită reality-show-ului care a prins destul de bine.

ADVERTISEMENT

O altă surpriză este acordarea unui spațiu mai mare și lui Dan Negru, care, va fi pe post cu „Jocul cuvintelor” și de la ora 17:30, imediat după „Casa iubirii”.

 

ADVERTISEMENT