Christian Vieri, apariție de senzație în Italia. Fostul atacant s-a apucat de muzică alături de alți doi fotbaliști. Video incendiar

Traian Terzian   
în Fotbal international
26/06/2020, 18:56
Christian Vieri, apariție de senzație în Italia. Fostul atacant s-a apucat de muzică alături de alți doi fotbaliști. Video incendiar
Fostul mare atacant Christian Vieri a avut o apariție de senzație în Italia, alături de alți doi fotbaliști care au făcut carieră în Italia

Fostul mare atacant Christian Vieri a avut o apariție de senzație în Italia, alături de alți doi fotbaliști care au făcut carieră în Italia.

”Bobo” Vieri s-a retras din activitate în 2009, după o carieră în care a jucat la marile formații din Italia, dar face încă furori în Peninsulă chiar dacă a ajuns la 46 de ani.

Christian Vieri a fost unul dintre cei mai iubiți atacanți din Italia, el evoluând de 49 de ori și marcând 23 de goluri pentru ”Squadra Azzurra”, și reușește să mențină încă viu interesul în jurul său.

Ultima apariție a lui Christian Vieri a făcut furori în Italia

Ultima apariție a lui Christian Vieri a încins atmosferaîn Italia, el apărând într-un videoclip alături de alți doi fotbaliști care au făcut carieră în Serie A, Nicola Ventola și Lele Adani.

Cei trei foști coechipieri la Internazionale Milano s-au apucat de muzică și au înregistrat o melodie care va face cu siguranță înconjurul Italiei.

”Bobo” Vieri, Nicola Ventola și Daniele ”Lele” Adani au scos pe piață piesa ”Una vita da bomber” (n.r. – O viață de golgheter) în care apar înconjurați de mai multe fete frumoase.

Christian Vieri a jucat în cariera sa la echipele Torino, Pisa, Ravenna, Venezia, Atalanta, Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter Milan, AC Milan, Monaco, Sampdoria și Fiorentina.

Fostul mare atacant a câștigat câte o Cupă a Italiei cu Torino și Inter Milano, titlul, Supercupa Europei și Cupa Intercontinentală cu Juventus Torino, precum și Supercupa Italiei și Cupa Cupelor cu Lazio Roma.

Atacantul Nicola Ventola a jucat în două rânduri la Inter Milano, între 1998-1999 și 200-2005, în timp ce fundașul Daniele Adani a îmbrăcat tricoul ”nerazzurrilor” în perioada 2002-2004.

Închide ×