Fotbal intern

Christoph Daum e fanul lui Mirel Rădoi! Avertisment pentru Florinel Coman înainte de România – Germania: „Să se maturizeze!”

28.03.2021 | 21:09
Christoph Daum e fanul lui Mirel Radoi Avertisment pentru Florinel Coman inainte de Romania  Germania Sa se maturizeze
ADVERTISEMENT

Christoph Daum, fostul selecţioner al naţionalei României, urmăreşte în continuare fotbalul de la noi şi crede că Mirel Rădoi este cel mai potrivit om pentru banca „tricoloră“.

Daum: „România va fi a doua la final“

Rămas fără angajament după despărţirea de FRF, Christoph Daum spune că mai urmăreşte fotbalul românesc şi pe unii dintre jucătorii cu care a lucrat la naţională.

ADVERTISEMENT

„Cred că România va fi a doua la final. Urmăresc în continuare fotbalul din Romania, mă bucur pentru Marin, pentru Stanciu, pentru Man, Mihăilă, Tănase, Puşcaş sau Coman“, a declarat Christoph Daum pentru sport.ro.

Neamţul crede că selecţionata ţării sale are prima şansă în partida contra elevilor lui Rădoi, deşi România a înregistrat un progres în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Va fi un meci foarte dificil, Germania e total concentrată şi motivată să-i facă un cadou selecţionerului, după ce acesta a anunţat că va părăsi naţionala.

Va fi o partidă dificilă, dar selecţionata României a făcut un mare progres. Pe contraatac sau pe situaţii de presiune are posibilitatea să marcheze.

ADVERTISEMENT

Rădoi a fost un jucător fantastic, am vorbit cu antrenori din zona Golfului şi aveau numai cuvinte frumoase despre el. A avut rezultate foarte bune la U21, are o conexiune foarte bună cu jucătorii tineri, e persoana potrivită“, a mai spus Daum.

Daum: „La Coman e vorba despre caracter“

Antrenorul german l-a evidenţiat pe Florinel Coman, despre care a spus că are potenţial foarte mare, dar îi lipseşte maturitatea.

ADVERTISEMENT

„Coman are un mare potential, trebuie sa se maturizeze, pentru ca potentialul sau e foarte mare. La el e vorba despre caracter, trebuie sa se maturizeze“, a concluzionat germanul.

Daum a condus România între iulie 2016 şi septembrie 2017. Sub comanda lui, naţionala a jucat 8 meciuri oficiale, două victorii, trei remize şi trei înfrângeri, în preliminariile ratate pentru CM 2018. A mai avut un succes cu Chile şi un eşec în faţa Rusiei, în două partide amicale.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,80 este cota pentru „peste 4,5 goluri” la meciul România – Germania. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT