Sport

Christophe Galtier va fi dat afară de PSG! Cine e favorit să-l antreneze din vară pe Mbappe

PSG a părăsit prematur Champions League și acest lucru se pare că îi va fi fatal lui Christophe Galtier, iar un antrenor celebru este favorit să ajungă pe Parc des Princes.
05.04.2023 | 19:35
Christophe Galtier va fi dat afara de PSG Cine e favorit sal antreneze din vara pe Mbappe
PSG a părăsit prematur Champions League și acest lucru se pare că îi va fi fatal lui Christophe Galtier, iar un antrenor celebru este favorit să ajungă pe Parc des Princes. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Presa franceză scrie tot mai insistent că zilele actualului tehnician al parizienilor sunt numărate, iar conducătorii clubului iau în calcul să-l demită chiar înainte de finalul sezonului.

Julian Nagelsmann, favorit să-l înlocuiască pe Christophe Galtier la PSG

În ciuda faptului că PSG este lider în Ligue 1 și se îndreaptă către câștigarea unui nou titlu de campioană, Christophe Galtier nu a reușit să-i convingă pe șefii qatarezi că este persoana potrivită să-i antreneze pe Leo Messi și Kylian Mbappe.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții se așteaptă ca tehnicianul francez să fie dat afară cât mai curând de la PSG, iar favorit pentru înlocuirea sa este Julian Nagelsmann, demis surprinzător recent de la Bayern Munchen.

Jurnalistul francez Abellah Boulma este cel care a făcut anunțul și a precizat că oficialii clubului din capitala Franței au avut deja primele contacte cu Nagelsmann și agenții acestuia, chiar dacă germanul este dorit și la Chelsea după despărțirea de Graham Potter.

ADVERTISEMENT

”Christophe Galtier nu va mai fi antrenorul lui PSG din următorul sezon. Conducerea clubului ia serios în considerare chiar să îl demită mai devreme. În același timp, PSG l-a contactat pentru prima dată pe Julian Nagelsmann, chiar dacă acesta este pe lista scurtă a lui Chelsea”, a scris jurnalistul, pe contul de Twitter.

Galtier e cu gândul la sezonul viitor

Deși zvonurile că va fi dat afară de la PSG s-au întețit după eliminarea din Champions League și rezultatele neconvingătoare din ultima lună înregistrate în campionat, Christophe Galtier consideră că merită să rămână în continuare pe banca liderului din Ligue 1.

ADVERTISEMENT

”Mă simt îndreptățit să fiu antrenorul lui PSG. Pregătesc sezonul viitor alături de Luis Campos și cei din conducere. Sunt multe discuții despre ceea ce va urma, despre modul în care vom atrage forță de muncă”, a declarat Galtier.

Presa franceză a dezvăluit că șefii qatarezi de la PSG joacă la două capete și îl au pe listă pentru înlocuirea lui Galtier și pe Zinedine Zidane. Fostul tehnician de la Real Madrid ar fi interesat de post, însă se pare că a pus o condiție pentru a veni.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional francez are o relație bună cu Kylian Mbappe, însă nu este dispus să lucreze cu Neymar, din cauza faptului că acesta este capricios și indisciplinat. Zidane ar fi condiționat venirea sa la PSG de plecarea brazilianului.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,77 este cota pentru „total goluri Nice: sub 0,5” la meciul Nice – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: