Life

Cine a câștigat America Express 2023. Supriza e mare. Câștigătorii sezonulului 2, Drumul soarelui

Cine a câștigat America Express 2023. Surpriza este mare pentru fanii reality show-ului. Echipa câștigătoare a sezonului 2, Drumul Soarelui.
27.12.2023 | 15:24
Cine a castigat America Express 2023 Supriza e mare Castigatorii sezonulului 2 Drumul soarelui
Cine a câștigat finala America Express 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine a câștigat America Express 2023, Drumul Soarelui. Surpriza este una mare. Două echipe s-au duelat în ultima confruntare, însă numai una a obținut marele premiu.

Echipa care a câștigat finala America Express 2023, Drumul Soarelui

După un sezon plin de provocări pentru cele nouă echipe care au intrat în competiție, Drumul Soarelui a ajuns la final. Echipele au fost eliminate, pe rând, din reality show, iar în finală se vor duela doar cele două rămase. Acest sezon America Express a fost filmat în Columbia, Ecuador și Argentina.

ADVERTISEMENT

Cele nouă echipe care au acceptat provocarea au fost Alexia & Aris Eram, George Tănase & Ionuț Rusu, Iulia Albu & Mike, iubitul ei, Romică Țociu & Cătălin, fiul său, Giulia Anghelescu & soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Sânziana Negru & Laura Giurcanu și Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

Competiția a fost una strânsă, însă numai o singură echipă este cea care a obținut marele premiu. Confruntarea finală se dă între echipele Alexia & Aris Eram și Laura Giurcanu & Sânziana Negru.

ADVERTISEMENT

Finala reality show-ului prezentat de Irina Fodor se va difuza în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, dar și pe Antena Play. Telespectatorii vor urmări o luptă intensă.

Alexia Eram și fratele ei se vor duela cu cele două creatoare de conținut pentru premiul cel mare. La începutul competiției, Mario Fresh era convins că partenera lui va ajunge în finală și chiar va fi câștigătoare, alături de Aris.

ADVERTISEMENT

Cine ar fi luat marele premiu

Echipa câștigătoare ar fi, însă, cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Informația a fost dezvăluită acum ceva timp, chiar de către jurnalistul Dan Medișanu, care s-a stins din viață între timp.

Se pare că cele două creatoare de conținut au fost cazate chiar la o prietenă a regretatului gazetar, după cum a dezvăluit acesta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Fosta iubită a lui Smiley a câștigat America Express !!! Cine a zis că ‘el mundo es un panuelo’ (în limba spaniolă, lumea e o batistă) a avut mare dreptate. Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express.

Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice.

Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare?”, a scris jurnalistul Dan Medișanu, în urmă cu câteva luni, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT