Life

Cine a câștigat premiul de originalitate la Românii au talent 2023. Sandip Brahamin a primit 10.000 de euro de la Pro TV

Sandip Brahamin este câștigătorul premiului de originalitate la Românii au talent 2023. Concurentul care a câștigat inimile publicului.
12.05.2023 | 21:26
Cine a castigat premiul de originalitate la Romanii au talent 2023 Sandip Brahamin a primit 10000 de euro de la Pro TV
A fost ales câștigătorul premiului de originalitate la Românii au talent 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost ales câștigătorul premiului de originalitate la Românii au talent 2023. Bianca Avram, Denisia Sănduleac, Oleg Spînu și Sandip Brahamin s-au luptat pentru cei 10.000 de euro, însă doar unul a obținut cecul în finala de vineri, 12 mai.

Cine este câștigătorul premiului de originalitate la Românii au talent 2023

În finala de vineri, 12 mai 2023, a emisiunii Românii au talent nu s-a aflat doar numele celui care a plecat acasă cu cei 120.000 de euro oferiți de Pro TV, dar și cine este câștigătorul premiului de originalitate.

ADVERTISEMENT

Pentru acest titlu s-au luptat patru concurenți, iar telespectatorii au avut o întreagă săptămână la dispoziție pentru a-și alege favoritul. Propunerile pentru premiul de originalitate au fost făcute de către jurați la finalul fiecăreia dintre cele două semifinale.

Astfel, în ediția de pe 28 aprilie, atunci când au fost aleși și primii semifinaliști, Andra, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur și Andi Moisescu a fost impresionați de Oleg Spînu și de dansatoarea Bianca Avram.

ADVERTISEMENT

„Ar fi două, două propuneri. Au legătura cu surpriza primului număr și anume Oleg. Oleg ne-a surprins din plin. Mi se pare că a fost chiar original. A doua propunere ține de felul în care ea dansează și este Bianca”, a anunțat la momentul respectiv Andi Moisescu.

Pe de altă parte, în cea de-a doua semifinală de vineri, 5 mai 2023, concurenții aleși să candideze la premiul de originalitate au fost Sandip Brahamin, concurentul care s-a prezentat în ultima zi de preselecții și căruia jurații au regretat că nu-i pot da Golden Buzz, și Denisia Sănduleac.

ADVERTISEMENT

Sandip Brahamin a câștigat cei 10.000 de euro oferiți doar Pro TV

Cu toții au fost buni, iar dovadă stă tocmai faptul că au ajuns în această etapă a concursului. Totuși, câștigătorul premiului de originalitate la Românii au talent 2023 este unul singur, iar acela este indianul Sandip Brahamin, care a impresionat cu numărul său de dans.

Premiul cu care a plecat acasă după marea finală a sezonului este de 10.000 euro. Însă, la fel ca în cazul marelui premiu, favoritul publicului nu intră în posesia întregii sume. Explicația este una simplă: statul impozitează o bună parte.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, premiul de originalitate i-a revenit lui Darius Mabda. Puștiul, care de altfel a și câștigat sezonul 12, i-a cucerit pe jurați încă din preselecții, când Mihai Bobonete a apăsat fără să stea pe gânduri pe Golden Buzz.

Darius a fost extrem de bucuros atunci când și-a auzit numele, mai ales că visul său era să danseze pe cele mai mari scene ale lumii, iar banii câștigați îl ajutau să se perfecționeze. Cu toate acestea, după ce toate calculele au fost făcute, el a ajuns să încaseze doar 8.890 de euro, conform playtech.ro. 

„Vorbele juraților m-au surprins. Nu vreau să fiu modest, dar mai am mult de muncă. Mă uit de mic copil la Românii au talent, de fapt, datorită emisiunii m-am apucat de dans. Dacă aș câștiga, aș da ultimul ban pentru studii”, spunea Darius Mabda în finala Românii au talent 2022.

ADVERTISEMENT