Life

Finala Românii au Talent 2023, ediția din 12 mai. Cine a câștigat sezonul 13

Românii au talent 2023, marea finală. Un singur concurent din cei 11 care au ajuns până aici a câștigat premiul de 120.000 de euro.
13.05.2023 | 00:27
Finala Romanii au Talent 2023 editia din 12 mai Cine a castigat sezonul 13
Românii au talent 2023, marea finală. Ei sunt candidații care dau totul pentru trofeu și recompensa de 120.000 de euro. Sursa foto: protv.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
12-05-2023
21:25

Cine a câștigat Românii au talent 2023

Voturile au fost adunate. Smiley și Pavel Bartoș au făcut anunțul mult așteptat și au spus cine a câștigat Românii au talent 2023.  „Pe locul 11 este Carina Veghiu. Pe locul 10 este Sara Piliego.

Pe locul nouă este Taheira Sașa. Pe locul opt este Sandip Brahamin. Pe locul șapte este Albert Gugulan. Pe șase este Eduard Dragu. Pe locul cinci este Bianca Avram. Pe locul patru, la o mustață de podium, este Monique Family. Pe locul trei este Oleg Spînu, pe locul al doilea, Olya și Valera. Câștigătorul sezonului cu numărul 13 este Rareș Prisacariu!”

12-05-2023
21:10

STOP VOT

Smiley și Pavel Bartoș au dat stop vot. Timpul în care telespectatorii își puteau vota favoriții s-a încheiat, iar acum rămâne de văzut cine din cei 11 concurenți va pleca acasă cu marele premiu.

Înainte de momentul cel mai important al serii, jurații au spus cum au văzut ei finala și au mărturisit că și de la masa lor emoțiile au fost la fel de mari ca și pentru cei pe scenă. 

12-05-2023
20:53

Andra, moment de excepție în finala Românii au talent 2023

Andra și-a schimbat ținuta, a îmbrăcat portul românesc și a oferit în finala de la Românii au talent 2023, o scurtă demonstrație din concertul său Tradițional.

Artista nu a fost singură, ci însoțită de orchestra fraților Advahov, reprezentanții Moldovei la Eurovision 2022. Momentul a fost unul încărcat de energie și voie bună. 

12-05-2023
20:36

START VOT

Pavel Bartoș și Smiley au făcut anunțul mult așteptat. Liniile de votare s-au deschis. Telespectatorii își pot susține favoriții din acest moment.

O pot face prin SMS la numărul 1444, care are un tarif de 0,48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil sau online, pe site-ul vot.romaniiautalent.protv.ro. 

12-05-2023
20:30

Bianca Avram a închis seara

Ultimul finalist al serii a fost Bianca Avram. Adolescenta în vârstă de 16 nu și-a imaginat niciodată că o să ajungă atât de parte, tocmai ea, „copilul care dădea singură spectacole în casă”.

„Voi dansa pe o melodie rock. Mă simt mult mai pregătită de când m-am simțit în semifinală. Sunt la fel de entuziasmată, dar chiar nu am emoții deloc. Sunt fericită”, a mărturisit Bianca Avram.

 

„Este extraordinar cum te-ai mișcat acolo pe scenă”, a fost reacția lui Dragoș Bucur. „Mi s-a părut începutul ezitant și după când te-ai desfășurat, mi-ai dat impresia că istoria se poate repeta. Eu cred că s-ar putea să se câștige tot Golden Buzz-ul meu”, i-a spus Dragoș Bucur.

12-05-2023
19:59

Eduard Dragu, al doilea pianist al serii

Eduard Dragu a mărturisit că Românii au talent i-a schimbat viața. Copii care până atunci îl batjocoreau, au ajuns să-l felicite pentru performanțele sale. Persoane din întreaga țară l-au susținut, iar el le-a mulțumit cum a știut mai bine.

 

„După Românii au talent, oamenii au început să mă aprecieze și mai mult. Pe măsură ce anunța fiecare copil ce trece în semifinală, inima stătea să explodeze. Faptul că oamenii m-au votat m-a făcut să fiu fericit. La un anumit nivel, sunt prietenii mei”, a spus Eduard Dragu.

Puștiul a cântat din tot sufletul, iar jurații l-au aplaudat. „Eu cred că sunt puțin de prisos cuvintele. Cred că faptul că ești pe scenă aici ți se cuvine. Eu sunt mândru că te-am urmărit în seara asta”, i-a mărturisit Dragoș Bucur.

12-05-2023
19:48

Oleg Spînu s-a făcut remarcat încă o dată

Oleg Spînu a visat mereu să ajungă la Românii au talent și s-a înscris de mai multe ori, dar sezonul 13 a fost cu noroc pentru el, căci a ajuns printre favoriți și are mari șanse chiar să câștige marele premiu.

„Nici nu mă gândeam să visez să ajung până aici, în finală. Nici familia nu se gândea. Sunt foarte mândru. Cu atât mai mândru cu cât sunt dintr-un sat din Republica Moldova. Atunci când cânt, simt o flacără în inima mea”, a spus Oleg Spînu în finala Românii au talent.

 

A cântat prima dată cu band-ul, dar s-a descurcat impecabil. „Am piele de găină…pe picioare….pe mâini. Doamne, cât de frumos a fost. Muzica este în ADN-ul tău. Ești extraordinar. Mă bucur că vei cânta cu mine”, i-a mărturisit Andra.

„Să te grăbești, Andra, să cânți cu el. Pentru că eu nu cred că se mai întoarce la muzica populară. Să mergi la Vocea României”, i-a spus Andi Moisescu. „Ești foarte bun, mergi înainte pe calea asta”, a afirmat Mihai Bobonete.

12-05-2023
19:26

Sara Piliego a primit o bursă în străinătate

Sara Piliego a visat să ajungă la Românii au talent încă de când era mică, dar nu și-a imaginat niciodată că o să urce pe scenă, iar cel mai mare vis al său a fost să ajungă în finală.

Înainte de audiții a repetat două luni, momentul din semifinală l-a pregătit timp de un an, iar pentru cel din această seară a avut la dispoziție doar o săptămână. Recent, a primit o bursă în străinătate.

Cu numărul său a vrut să transmită un mesaj. Vrea ca oamenii să nu mai trăiască în viitor și să învețe să se bucure de prezent. Juriul a fost, ca de fiecare dată, încântat de prestația sa. 

„Mă uimește, Bobo. Pe cuvântul meu. Are omul ăsta o mână….”, a spus Andi Moisescu făcând referire la faptul că Mihai Boboente le-a dat Golden Buzz și ei, dar și câștigătorului de anul trecut, Darius Mabda. Iar acesta a felicitat-o pentru cât de expresivă a fost.

12-05-2023
19:17

Rareș Prisacariu, în finala Românii au talent 2023: „Mi-l închipui pe Dumnezeu lumină”

Rareș Prisacariu are doar șapte ani, spre surprinderea tuturor celor care îl aud vorbind. Copilul a ținut, încă o dată, un ținut greu de imaginat la Românii au talent 2023.  „M-am bucurat super mult pentru că am emoționat oamenii.

Fără ajutorul oamenilor de acasă eu nu puteam să am astfel de performanțe. Le mulțumesc oamenilor de acasă pentru că m-au votat. Când am auzit, îmi venea să zbor de bucurie.

În seara asta este mai multă emoție și e mai grea presiunea. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler. Eu nu l-am văzut niciodată, dar eu mi-l închipui pe Dumnezeu lumină”, a spus Rareș Prisacariu despre numărul său.

 

Momentul său a stârnit emoții și i-a pus pe gânduri pe cei din platoul emisiunii. „Curaj- mi se zice în cască. De fiecare dată când vii, mi se pare că ai o  forță din alte lumi. Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că lumea are nevoie de tine. Cred că televiziunea îți oferă nemurirea. Eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut”, a mărturisit Mihai Bobonete.

„Rareș, am aproape 46 de ani și de vreo 2 ani mă gândesc foarte mult ceea ce ai vorbit tu. Eu am ajuns la aproape jumătate de secol să mă gândesc la ceea ce spui tu la 7 ani. Cred că ceea ce ai făcut tu astăzi a fost să vorbești și în numele meu. Cred că de asta am venit eu la Românii au talent, să te văd pe tine în seara asta”, a mărturisit Dragoș Bucur.

12-05-2023
18:53

Carina Veghiu nu i-a dezamăgit pe jurați

La doar 11 ani, Carina Veghiu a uimit încă din preselecții. A primit Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu, dar telespectatorii nu i-au oferit destule voturi. Totuși, jurații nu au putut să o lase să plece pur și simplu, astfel că i-au dat ei singurul wild card al sezonului.

 

Și nu au fost dezamăgiți, căci copila a făcut magie cu glasul său. „Melodia asta, cumva, cum trec anii peste tine, o să vezi că o să o cânți diferit. Foarte mulți artiști au încercat, dar tu ai ceva…tu ai ce e mai esențial, vocea asta dumnezeiască. Să știi că nu m-a dezamăgit în nicio clipă. Sunt mândră de tine”, i-a dezvăluit Andra.

12-05-2023
18:42

Sandip Brahamin vrea să se mute în România

Sandip Brahamin a venit tocmai din India și a urcat pentru prima dată pe scena Românii au talent chiar în ultima zi de preselecții. Jurații au regretat atunci că nu mai aveau niciun golden buzz la dispoziție, dar publicul i-a oferit ocazia să ajungă până în finală.

Mai mult, tânărul a câștigat și premiul de originalitate. Iar înainte de a-și pune în scenă momentul din finala Românii au talent, o coregrafie pe muzică românească, a mărturisit că își dorește să se mute în România și să înceapă o nouă viață aici.

 

„Eu nu pot să-mi iau ochii. Deci face niște fețe gagiul. Mi se pare că orice ar fi e la fel. Cel mai talentat român de anul acesta, Sandip”, i-a spus Andi Moisescu. „Sandip, meriți pe deplin să câștigi. Ești un fenomen”, a completat Mihai Bobonete.l

12-05-2023
18:26

Cine a câștigat premiul de originalitate

S-a dat stop VOT. După o săptămână în care telespectatorii au avut timp să-și susțină favoritul, a fost anunțat câștigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro la Românii au talent 2023. Mai multe detalii: aici. 

„Câștigătorul premiului de originalitate este Sandip Brahamin. Felicitări. Felicitări tuturor. Încă mai are o șansă și la marele premiu”, a fost anunțul făcut de Smiley și Pavel Bartoș. 

12-05-2023
18:19

Taheira Sașa, manifest pe scena de la Românii au talent

Taheira Sașa a mărturisit că în urmă cu un an și jumătate nici măcar nu putea să facă șpagatul, astfel că a fost nevoită să muncească mai mult decât ceilalți. Nu și-a imaginat că o să ajungă în finală, prin urmare, a avut puțin timp la dispoziție pentru a gândi un număr. 

Tânăra și-a dorit să transmită un mesaj, iar momentul său din această seară reprezentat un manifest împotriva sclaviei, deoarece, spune ea, sute de mii de persoane sunt încă traficate în lume.

„Incredibil. Am avut momente în care n-am respirat. Trebuie să recunosc că mi-a fost frică. De fiecare dată aduci și mai multă dificultate. Eu cred că ai tot ce îți trebuie pentru a ajunge cunoscută în toată lumea. Ești gemul ăla de artist care are și petale de flori pe el”, i-a spus Mihai Bobonete.

12-05-2023
17:59

Albert Gugulan a visat să ajungă în Marea Finală

Albert Gugulan a mărturisit că faptul că a ajuns în finala Românii au talent este un vis îndeplinit. Concurentul, care provine dintr-o familie de lăutari, cântă la pian încă de când era mic copil, iar din clasa a șaptea a devenit autodidact, deoarece profesoara lui nu mai avea ce să-l învețe.

 

În această seară a cântat, legat la ochi, una dintre cele mai grele partituri scrise vreodată pentru pian. „Eu trăiesc numai prin muzică, ăsta e sensul vieții mele, aș putea spune”, a dezvăluit Albert Gugulan.

Sala a aplaudat preț de câteva secunde după prestația sa. Andi și Andra l-au aplaudat în picioare. „M-a emoționat foarte tare acest moment. La o partitură atât de grea, tu te-ai legat la ochi. Ai tot respectul meu și admirația mea”, i-a spus jurata Românii au talent.

„Eu cred că de acum în colo o să tot auzim de tine. Ești extraordinar, bravo!”, i-a mărturisit și Mihai Bobonete. Pe de altă parte, Dragoș Bucur i-a spus că lumea ar trebui să i se adreseze cu „domnule”.

12-05-2023
17:46

Monique Family a deschis marea finală

Cel mai numeros grup din finala Românii au talent, Monique Family a deschis seara. Membrii trupei au mărturisit că momentul în care au aflat că merg mai departe a fost unul emoționat. Iar pentru a câștiga concursul, s-au mobilizat.

„Tot Bârladul” a fost împânzit cu afișe. „Acum trebuie să câștigăm trofeul, pentru asta am venit”, a spus antrenoarea grupului în interviul acordat înainte de a urca pe scenă.

 

Momentul lor nu a fost lăsat de jurați să treacă pur și simplu. Coregrafia pusă în scenă într-un timp atât de scurt de Monique Family a fost apreciată. „A fost o surpriză foarte plăcută”, le-a spus Dragoș Bucur.

„Îl văd pe Smiley și mă gândesc că așa ar trebui să fie în viața lui. Te atâtea fete să fii înconjurat acasă. Eu apreciez foarte tare efortul”, a afirmat Andi Moisescu.

Finala Românii au talent 2023, ediția din 12 mai. Ei sunt concurenții care luptă pentru premiul de 120.000 de euro. Emisiunea celebră de la Pro TV poate fi urmărită peste numai câteva ore, începând cu 20:30.

Românii au talent 2023, marea finală. Ei sunt candidații care dau totul pentru trofeu și recompensa de 120.000 de euro

Românii au talent, show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș, a ajuns la marea finală. Candidații care dau totul pentru trofeu și recompensa de 120.000 de euro sunt chiar cei votați de fanii din fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

Concurenții care luptă în ediția de vineri, 12 mai 2023, sunt: Albert Gugulan, Bianca Avram, Carina Veghiu, Eduard Dragu, Monique Family, Oleg Spînu, Olya și Valera, Rareș Prisacariu, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Taheira Sașa.

Toți participanții sunt gata să le ofere telespectatorilor un spectacol de neuitat și de neratat. Ei și-au propus să se autodepășească și să îi surprindă pe români cu prestațiile lor. Decizia stă în totalitate în votul publicului.

ADVERTISEMENT

Marele câștigător de la Românii au talent 2023 urmează să fie desemnat prin intermediul mesajelor. Oamenii pot vota prin SMS la numărul 1444, care are un tarif de 0,48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil.

Susținerea celor 11 concurenți rămași în competiția de la Pro TV se face după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii live. Sms-urile pot fi trimise doar de pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

Din păcate, serviciul nu este disponibil în afara țării noastre. În aceeași notă, producătorii show-ului i-au informat pe telespectatori că votul din marea finală de vineri, 12 mai 2023, se poate face și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Românii au talent 2023 și concurenții la premiul de originalitate

Românii au talent 2023, sezonul 13, urmează să desemneze peste numai câteva ore și un premiu de originalitate. Candidații pentru acest trofeu sunt 4 la număr, și anume: Bianca Avram, Denisia Sănduleac, Oleg Spînu și Sandip Brahamin.

ADVERTISEMENT

Aceștia trebuie să convingă telespectatorii că merită să intre în posesia recompensei care se ridică la valoarea de 10.000 euro. Românii au început să voteze pentru premiul de originalitate încă de la sfârșitul ultimei semifinale.

ADVERTISEMENT
Tags: