Life

Cine a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022. S-a anunţat câştigătorul la Pro TV

Cine a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022. PRO TV a anunțat câștigătorul de la faimosul show prezentat de Cabral și Adela Popescu.
24.11.2022 | 23:32
Cine a castigat Sunt celebru scoatema de aici 2022 Sa anuntat castigatorul la Pro TV
Cine a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Cine a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022. Emisiunea a luat final, iar câștigătorul a fost anunțat! Este vorba despre Anisia Gafton, care a reușit să îi învingă pe ceilalți concurenți și să fie desemnat învingător.

Cine a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022

Competiția prezentată de Cabral și Adela Popescu a ajuns la final și s-a aflat și marele câștigător. În urma probelor din finală, Anisia Gafton a reușit să se impună și să plece acasă cu marele premiu al sezonului cu numărul 2.

ADVERTISEMENT

Finala a fost transmisă în direct și cei trei concurenți au dat tot ce au avut mai bun pentru a putea ieși învingători și a primi numele de Regele sau Regina Junglei.

Telespectatorii sunt cei care au decis marele câștigător de la Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022, după cum a anunțat Cabral.

ADVERTISEMENT

”Toate zarurile sunt în mâinile voastre. Voi veți decide dacă avem Rege sau avem Regină a Junglei”, spune prezentatorul de la Pro TV.

Anisia a câștigat
Anisia a câștigat. Foto Capturi Pro TV

Cei trei finaliști au trecut prin probe grele de-a lungul competiției

Cei trei finaliști de la Sunt celebru scoate-mă de aici 2022 au petrecut trei luni în jungla Dominicană și au reușit să cucerească alături de echipele lor probă după probă și au dovedit că își merită locul în marea finală.

ADVERTISEMENT

Probele nu au fost deloc unele ușoare și au trebuit să mănânce preparate culinare pe care era greu numai să le privești și să își înfrunte unele dintre cele mai mari frici.

Sali a fost primul care a reușit să se califice în finala de la Sunt celebru, scoate-mă de aici 2022, fiind cel dintâi care a terminat proba pentru calificare, fiind apoi urmat de Giani Kiriță. Anisia Gafton li s-a alăturat celor doi, fiind singura fată care a rămas în competiție.

ADVERTISEMENT

Cei trei finaliști nu au avut în comun numai dorință de a lupta pentru a deveni câștigători în cadrul competiției Sunt celebru, scoate-mă de aici, ci și povești de viață cu unele greutăți.

ADVERTISEMENT