Life

Cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la Cuțite, sezonul 12. Un singur preparat a impresionat-o pe Alice Peneacă

Cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la Cuțite, din sezonul 12. Un singur preparat a impresionat-o pe jurata zilei, fotomodelul Alice Peneacă.
20.09.2023 | 00:01
Cine a castigat ultima amuleta de la Chefi la Cutite sezonul 12 Un singur preparat a impresionato pe Alice Peneaca
Cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la Cuțite. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la Cuțite. Alice Peneacă este cea care a decis cine va obține avantajul, iar un singur preparat a fost cel care a impresionat-o!

Cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la Cuțite

Ultima amuletă de la Chefi la cuțite a fost câștigată de chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a impresionat-o cu preparatul său pe Alice Peneacă.

ADVERTISEMENT

Cei trei chefi au trebuit să gătească cu ciocolată, iar chef Scărlătescu a gătit un preparat cu ciocolată și fructul pasiunii care a impresionat-o pe vedetă.

„Norocul lui că a pus fructe! Era bună și asta, dar nu a fost să fie!”, a susținut chef Sorin Bontea, supărat că a pierdut amuleta.

ADVERTISEMENT

Alice Peneacă a susținut în continuare preparatul pe care l-a ales și a spus că celelalte vin pe locurile secunde, iar singurul câștigător este cel al lui chef Scărlătescu.

„Îmi pare rău! A fost pe locul 2”, i-a spus Alice Peneacă lui chef Bontea, la emisiune.

Care a fost tema pentru ultima amuletă de la Chefi la cuțite

Pentru că era vorba despre ultima amuletă a sezonului 12 de la Chefi la cuțite, Irina Fodor a spus că crede că este o idee bună să încheie într-o notă dulce.

ADVERTISEMENT

Așa că provocarea pe care au avut-o cei trei chefi și jurați a fost să gătească ceva din care să nu lipsească ciocolata!

„Ca să terminăm într-o notă dulce m-am gândit ca astăzi să gătim cu ciocolată”, a spus Irina Fodor despre temă.

ADVERTISEMENT

Dintre toți, cel mai entuziasmat a fost chef Florin Dumitrescu. De altfel, se știe despre acesta că este un fan al dulciurilor și că îi face plăcere și să le prepare.

„Doamne ferește! Vă rog! Ce ți-ai pus în mâncare, frate?! De la ce s-a luat? Că nu înțeleg!”, a spus chef Sorin Bontea văzându-l așa agitat pe colegul chef Dumitrescu.

ADVERTISEMENT