Life

Cine ar fi fost amanţii Elenei Ceauşescu: “Se întâlneau numai la Olăneşti”

Relația dintre Elena Ceaușescu și Nicolae Ceaușescu ascunde mai multe mistere decât ar fi crezut oricine. De abia acum, detalii surprinzătoare ies la suprafață.
14.01.2023 | 07:14
Cine ar fi fost amantii Elenei Ceausescu Se intalneau numai la Olanesti
Adevărul despre amanții Elenei Ceaușescu. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Numele lui Nicolae Ceaușescu, dar și al soției sale, Elena Ceaușescu au rămas în istorie și nu e de mirare.

Secretele bine ascunse ale Elenei Ceaușescu

Dacă în perioada comunismului nici că s-a vorbit despre relația lor, iată că acum, la mai bine de 30 de ani de la moartea lor, nenumărate detalii au ieșit la suprafață.

ADVERTISEMENT

Poate mulți nu știu, însă despre Nicolae și Elena Ceaușescu se spunea că erau niște persoane cărora nu le plăcea igiena prea mult. Mai exact, aceștia erau mai mereu neîngrijiți, iar gurile rele spuneau că nici nu miroseau prea bine.

Părerile sunt însă împărțite, pentru că alte persoane spun că cei doi erau extrem de atenți la detalii. Menajera soților Ceaușescu spre exemplu povestea la un moment dat că Elena Ceaușescu avea grijă să se epileze pentru soțul ei și să se pregătească pentru fiecare seară specială, din timp.

ADVERTISEMENT

”Da, se epila. Orice femeie care vrea să arate bine se epila”, a declarat Suzana Andreias, menajera soților Ceaușescu.

Elena Ceaușescu și pasiunea pentru parfumurile franțuzești

Mai mult de atât, aceeași sursă spunea că Elena Ceaușescu iubea parfumurile franțuzești, însă le folosea cu măsură.

ADVERTISEMENT

Dincolo de relație celor doi însă, s-ar părea că Elena Ceaușescu mai avea și alte pasiuni ascunse. În volumul intitulat ”După 14 ani – Sosia lui Nicolae Ceauşescu se destăinuie”, Burlan a dezvăluit un detaliu mai puțin știut.

Acesta a povestit un moment în care un medic ar fi mângâiat-o ușor pe Elena Ceaușescu, iar aceasta nu ar fi părut deloc deranjată de cele întâmplate, deși soțul ei se afla la doar câțiva metri depărtare.

ADVERTISEMENT

”În timp ce urcau pe scări, cel care mi-a povestit scena a văzut cum doctorul a mângâiat-o uşor pe fund pe Tovarăşa”, spunea acesta.

Și nu este prima oară când acest subiect a fost adus în discuție. În 2011, generalul Nicolae Stan a vorbit și el despre infidelitatea Elenei Ceaușescu, într-un interviu acordat pentru evz.ro.

Deși era extrem de apropiată de soțul ei, Nicolae Ceaușescu, se pare că fosta primă doamnă a mai avut și alte curiozități. Una dintre ele ar fi fost chiar cu academicianul Ioan Ursu.

Cu cine se întâlnea Elena Ceaușescu la Olănești

Cei doi erau însă vigilenți și se întâlneau doar la Olănești, în casa de oaspeți a partidului. Nimeni nu a înțeles vreodată de ce a ales Elena Ceaușescu o astfel de locație, cert este că povestea nu a fost chiar una atât de bine ascunsă.

Anumiți ofițeri de încredere din jurul ei știau ce se întâmplă acolo și aveau grijă ca informațiile să nu se răspândească.

”Da, a avut legături intime strânse cu Ioan Ursu (academician, specialist în fizică atomică n. r.) şi, aşa cum am precizat, cu încă doi, care trăiesc şi nu este frumos să îi pomenesc. Erau întâlniri dese cu mai mulţi tovarăşi.

Eu v-am spus doar ceea ce ştiu sigur. Se întâlneau numai la Olăneşti. La casa de oaspeţi a partidului. Nu ştiu de ce îi plăcea ei acolo.

Ştiau câţiva ofiţeri de încredere din jurul ei (angajaţi de-ai mei), ştiau cei care supravegheau şi păzeau obiectivul respectiv şi, desigur, şoferul Vasile”, a spus acesta, pentru evz.ro.

Mai mult de atât, Nicolae Stan a mai dezvăluit că Elena Ceaușescu a avut legături și cu alți tovarăși de la conducerea partidului, însă acesta a preferat să nu dea numele lor, având în vedere că mulți dintre ei încă erau în viață la momentul interviului acordat în 2011.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de...
După ce a vândut casa de la Moroșanu, ”călărețul” Sergiu s-a apucat de ”afaceri”. A fost și în arest
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Leguma banală ce previne formarea condensului pe parbrizul mașinii
Leguma banală ce previne formarea condensului pe parbrizul mașinii
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română