Life

Cine ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea. Diferenţa de vârstă dintre ei este foarte mare

Cine ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea, după despărțirea de Irina Tănase, la finalul anului trecut. Diferența de vârstă dinte cei doi este una foarte mare.
25.07.2022 | 07:53
Cine ar fi noua iubita a lui Liviu Dragnea Diferenta de varsta dintre ei este foarte mare
Cine ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea (59 de ani) s-a afișat alături de o femeie care ar fi noua sa iubită. Diferența de vârstă dintre cei doi este una foarte mare, la fel ca în fosta relație a politicianului.

Cine ar fi noua iubită a lui Liviu Dragnea

Relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a terminat anul trecut, la puțin timp după ce fostul lider PSD a fost eliberat din închisoare.

ADVERTISEMENT

Politicianul s-a afișat recent alături de o altă femeie, mult mai tânără decât el. Femeia din viața lu Liviu Dragnea este originară din Buzău și are doar 25 de ani, notează România TV.

Tânăra, pe numele său Oana Leonte, lucrează ca profesoară de franceză. A absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar în prezent este masterandă la Sociologie.

ADVERTISEMENT

Despre Oana Leonte se știe faptul că a activat în echipa de volei a CSS Buzău. De asemenea, tânăra a fost model în trecut și a publicat un volum de versuri în perioada liceului.

Tânăra a intrat în politică în partidul în care activează în prezent Liviu Dragnea, APP, acesta fiind modul în care cei doi s-au cunoscut.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, niciunul dintre ei nu a confirmat relația, însă au apărut tot mai multe zvonuri în acest sens.

Irina Tănase are și ea o nouă relație

După despărțirea de Liviu Dragnea, Irina Tănase (30 de ani) a fost surprinsă în compania unui alt bărbat. Este vorba despre multimilionarul Roger El Akoury, supranumit “Regele medicamentelor”, în vârstă de 53 de ani.

ADVERTISEMENT

Este cel mai important acționar al grupului A&D Pharma, care a deținut în trecut celebrul lanț de farmacii Sensiblu.

În urmă cu câteva luni, blondina și noul său partener au fost surprinși luând prânzul la un restaurant de lux, acolo unde au fost însoțiți și de alți prieteni.

Afaceristul de origine libaneză este, totodată, și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

În urmă cu 16 ani, Roger El Akoury a ajuns în atenția presei mondene după ce a început o relație cu Anna Lesko.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit anul trecut, după ce fostul lider PSD a acuzat-o pe tânără de infidelitate. Au fost împreună timp de opt ani, iar despărțirea a fost un moment foarte dificil pentru blondină, după cum a declarat la finalul lui 2021.

ADVERTISEMENT