Sport

Mihai Stoica, detalii despre accidentarea lui Pantea: ”S-a auzit un zgomot”. Pe cine se poate baza FCSB pentru regula U21

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre accidentarea lui Alexandru Pantea și despre posibilul înlocuitor al acestuia.
16.02.2024 | 21:57
Mihai Stoica detalii despre accidentarea lui Pantea Sa auzit un zgomot Pe cine se poate baza FCSB pentru regula U21
Alexandru Pantea s-a accidentat. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După cum a anunțat FANATIK, Alexandru Pantea a suferit o accidentare gravă la antrenamentul de astăzi al FCSB-ului. Din primele informații, fundașul are o ruptură a ligamentelor încrucişate.

Mihai Stoica, despre accidentarea lui Alexandru Pantea: ”E o problemă mare”

Managerul general al FCSB a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Pantea și crede că accidentarea este una care îl poate ține departe de teren pentru o perioadă lungă de timp.

ADVERTISEMENT

”E posibil ca Pantea să lipsească o perioadă mai lungă de timp pentru că azi la antrenament a suferit o accidentare gravă. E posibil să fie ligamente încrucişate.

E posibil să fie out tot sezonul, dar să nu ne grăbim. La primul consult clinic, aşa pare. L-am auzit la antrenament, s-a auzit un zgomot. Când se rupe un ligament, se produce un zgomot”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Posibilul înlocuitor la FCSB pentru Alexandru Pantea

Alexandru Pantea și Octavian Popescu sunt singurii jucători Under-21 pe care Elias Charalambous s-a bazat în mod constat în acest sezon al SuperLigii. În condițiile în care Pantea va absenta până la finalul campionatului și Popescu nu este printre cei preferați în atacul FCSB-ului, echipa roș-albastră ar putea apela la alți jucători care îndeplinesc regula U21.

Despre acest lucru a vorbit și Mihai Stoica și a oferit numele posibililor jucători Under-21 care mai pot intra ca titulari la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Este o lovitură mare pentru Pantea în primul rând. E o problemă mare. Soluţiile de under sunt Octavian Popescu, Radaslavescu, Pandele şi încă patru jucători de la academie care s-au antrenat cu prima echipă.

Octavian Popescu are probleme medicale, abia a venit după o intervenţie chirurgicală, Pantea s-a accidentat grav”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta echipa de start a FCSB la meciul cu U Cluj

Aproape sigur, în confruntarea cu U Cluj va fi titularizat Tavi Popescu, chiar dacă a ratat duelul cu Sepsi, din cauza unor dureri resimţite la finalul meciului cu Farul Constanța.

Primul ”11” posibil pentru duelul cu U Cluj: Târnovanu  – Crețu,  Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Băluță, Coman, Oc. Popescu.

ADVERTISEMENT