Sport

Panică la FCSB: l-au pierdut pe titularul U21! Cât timp va lipsi Alexandru Pantea. Exclusiv

Veşti proaste pentru FCSB. FANATIK a aflat că roş-albaştrii l-au pierdut pe Alexandru Pantea. Fundaşul a suferit o accidentare serioasă, iar echipa e descoperită la regula U-21.
16.02.2024 | 16:19
Panica la FCSB lau pierdut pe titularul U21 Cat timp va lipsi Alexandru Pantea Exclusiv
Panică la FCSB: l-au pierdut pe titularul U21! Cât timp va lipsi Alexandru Pantea. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Pantea a fost titularul obişnuit al FCSB-ului care îndeplinea criteriul de a fi jucător U-21. Fundaşul a evoluat în 20 de etape din actuala stagiune, lipsind doar în 5 runde pentru roş-albaştrii.

Panică la FCSB: l-au pierdut pe titularul U21! Alexandru Pantea, probleme mari la genunchi

Din informaţiile FANATIK, Alexandru Pantea a suferit o accidentare serioasă la antrenament. Fundaşul de bandă va efectua luni un RMN pentru a se stabili gravitatea accidentării, dar veştile nu sunt deloc bune. Fotbalistul a suferit o lovitură puternică la genunchi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că staff-ul medical al FCSB-ului se teme să nu fie vorba de o ruptură a ligamentelor încrucişate, accidentare care i-ar încheia sezonul lui Pantea. Ar fi o lovitură teribilă pentru Elias Charalambous.

Tavi Popescu, titularizat cu U Cluj!

Cu această accidentare, FCSB rămâne descoperită pentru regula U-21. Roş-albaştrii mai au doar două soluţii: Octavian Popescu şi Eduard Rădăslăvescu. Aproape sigur, în confruntarea cu U Cluj va fi titularizat Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 21 de ani nu este la 100% din capacitate, având probleme, la rândul lui, cu accidentările în acest sezon. De altfel, Popescu a ratat duelul cu Sepsi din ultima etapă, din cauza unor dureri resimţite la finalul meciului cu Farul.

FCSB, prim “11” beton, dar bancă subţire!

În ceea ce îl priveşte pe Rădăslăvescu, fotbalistul a fost mai întâi criticat şi apoi încurajat de Gigi Becali pentru ratările pe care le-a avut singur cu portarul în meciul cu Farul Constanţa, la scorul de 1-0 pentru roş-albaştrii.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Alexandru Pantea vine în cel mai nepotrivit moment pentru FCSB. Perioada de mercato s-a închis în urmă cu câteva zile, iar roş-albaştrii încep asaltul final pentru câştigarea primului titlu după 9 ani.

Mulţi specialişti au atras atenţia asupra subţirimii lotului de la FCSB, care are un prim “11” beton, dar foarte puţine opţiuni de pe banca tehnică. Iar, odată cu accidentarea lui Pantea, FCSB devine vulnerabilă pentru regula U-21.

ADVERTISEMENT

FCSB joacă următorul meci luni, de la ora 20:30 pe terenul Universităţii Cluj. Înaintea acestei etape, roş-albaştrii au 9 puncte avans faţă de Rapid, devenită principala urmăritoare în lupta pentru titlu după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0.

  • 20 de ani are Alexandru Pantea
  • 900.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului lateral
ADVERTISEMENT