Life

Cine e Ines, tânăra care apare tot mai des în preajma Andrei și a lui Cătălin Măruță. Are o mulțime de fani!

Ines apare tot mai des în preajma familiei Măruță. Cine este tânăra cu care Andra și Cătălin petrec destul de mult timp împreună?
10.10.2022 | 14:42
Cine e Ines tanara care apare tot mai des in preajma Andrei si a lui Catalin Maruta Are o multime de fani
Ines Stană este tot mai des prezentă în preajma familiei Măruță
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță se afișează tot mai des cu o tânără pe nume Ines în vlogurile pe care le realizează și filmulețele postate pe rețelele de socializare.

Ines Stana, prietena familiei Măruță, are peste 875.000 de urmăritori pe TikTok

Cine este, însă, fata care s-a lipit de familia prezentatorului? Ei bine, pentru cei care nu sunt la curent cu noile vedete ale online-ului, Ines e o tânără în vârstă de 24 de ani cu mare priză la public.

ADVERTISEMENT

Are peste 875.000 de urmăritori pe TikTok și este, așadar, una din cele mai apreciate content creatori din online.

Fanii cuplului Andra-Cătălin Măruță au observat că Ines este prezentă tot mai mult în familia acestora, având o relație cu totul specială mai ales cu Eva, fata cântăreței.

ADVERTISEMENT

Ines Stana, pe numele ei, a devenit populară pe TikTok în urmă cu doi ani. Dincolo de munca depusă în social media, aceasta studiază kinetoterapia, în speranța că va profesa în acest domeniu.

ines stana
Ines, foarte apropiată de familia Măruță. Foto: Instagram

Prietenii au convins-o să devină creatoare de conținut în mediul online

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani pentru bravonet.ro, Ines a povestit cum a ajuns pe TikTok. Succesul i se datorează în mare parte unor prieteni extrem de populari pe această platformă.

ADVERTISEMENT

„În lumea TikTok-ului am intrat datorită unor prieteni care erau deja populari pe TikTok, care știau despre conținutul meu de pe alte platforme și care m-au îndemnat și rugat luni de zile să mă apuc de TikTok.

Eu m-am obișnuit să îmi creez singură conținutul, fară să fac trendurile sau challenge-urile pe care le fac alții, dar au existat și excepții când am adorat efectiv un challenge sau un trend. Trebuie să mă regăsesc în el, și să îl pot face în stilul meu. Nu prea îmi place să fac ce face toată lumea”, a povestit Ines pentru sursa mai sus citată.

ADVERTISEMENT

Ines a apărut și pe micile ecrane, nu doar în mediul online. Aceasta a fost invitată într-una din edițiile „Ce spun românii”, show prezentat de Cabral la PRO TV. De asemenea, a acceptat și invitația lui Cătălin Măruță, povestind în emisiunea prezentatorului despre viața ei dincolo de TikTok.

Mama ei a vrut să îi pună numele Vasilica

Invitată la Măruță, Ines a dezvăluit și cum s-a ales cu acest nume nu foarte comun în România. Vedeta a zis că tatăl ei a numit-o așa, mama acesteia aflându-se sub anestezie după ce a născut-o.

Influencerița a glumit pe seama numelui ei spunând că mama i-a zis să spună mersi că o cheamă așa pentru că ea a vrut s-o boteze Vasilica.

„Cum era să mă cheme Vasilica Stana pe TikTok?”, a povestit Ines la PRO TV.

Familia vedetei este stabilită în Belgia, acolo unde a locuit și ea pentru o perioadă. Ines a început trei facultăți în țara din Vestul Europei, dar nu a terminat-o pe niciuna, așa că s-a întors în România, unde se simte foarte bine.

„Sunt mult mai calzi oamenii aici în România”, a dezvăluit Ines motivul pentru care a renunțat la viața în Belgia.

ADVERTISEMENT