Life

Cine e marele câștigător a celei de-a treia ediții de Buzz House

A treia ediție a concursului Buzz House a ajuns la final, premiile uriașe puse în joc ajungând la cei care și le-au adjudecat.
12.09.2023 | 16:46
Cine e marele castigator a celei dea treia editii de Buzz House
Vlad Neamțu a câștigat a treia ediție Buzz House / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dia Condurache, Vlad Neamțu, S1KE, Delia Degan, Robynet, Luana Genevieve, Adi Istrate, Skarlet și Costi Max, cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, sunt curajoșii care au răspuns provocării Global Talent United și Global Records.

Cine a câștigat Buzz House

Vlad Neamțu a fost, însă, marele câștigător al acestei ediții, adjudecând-si un superb Audi A3 decapotabil. Bucuria tânărului influencer a fost cu atât mai mare cu cat l-a câștigat într-o zi cu adevărat specială pentru el.

ADVERTISEMENT

“A fost un moment foarte special pentru mine, întreaga zi a fost plină de evenimente fantastice. Cel mai emoționant lucru pentru mine a fost faptul că în ziua în care am câștigat mașina trebuia să fie și ziua de naștere a tatălui meu, care nu mai este printre noi. O văd că un cadou de la el, de aceea nu aș putea să o vând.

Cu toate astea, i-am împrumutat-o lui Costi Max, până îmi iau permisul. Chiar dacă în competiție nu suntem cei mai buni prieteni, pentru că suntem ambii foarte competitivi și vrem cele mai tari premii, în viața de zi cu zi ne înțelegem foarte bine și ne apreciem reciproc”, a declarat fericitul câștigător.

ADVERTISEMENT

Costi Max, “rivalul” său în competiția Buzz House, a plecat acasă cu o dronă performantă care îl va ajuta să ofere urmăritorilor săi cele mai spectaculoase filmări de la înălțime.

“Ediția de anul acesta a fost una specială și cu multe emoții, pentru că zilnic cineva îți putea fura premiul. Mi-am dorit foarte mult mașina, deoarece am avut un incident nefericit cu mașina mea personală cu două luni înainte și părea predestinată pentru mine.

ADVERTISEMENT

Dar, într-un final, tot la mine a ajuns, pentru că Vlad (n.r. Neamțu) nu are carnet. Rivalitatea dintre mine și Vlad a fost una în fața camerelor, pentru că în realitate ne înțelegem foarte bine, dar atunci când e vorba de competiție amândoi suntem foarte determinați”, a subliniat Costi Max.

Premii de 25.000 de euro la Buzz House

Timp de zece zile, toți concurenții  au trecut prin probe de foc care le-au testat atât abilitățile fizice, cât și rezistența psihică, pentru a câștiga unul dintre cele 10 premii puse în joc, în valoare totală de 25.000 de Euro, oferite de sponsori.

ADVERTISEMENT

Skarlet și-a adjudecat două premii, o brățară cu diamante și un Scooter electric, Delia lingoul de aur de 20 de grame, Adi Istrate a câștigat 1.700 de euro, în timp ce Dia Condurache a plecat acasă cu un TV smart și un soundbar Samsung.

S1KE va știi întotdeauna cât este ora fiind câștigătorul ceasului Longiness La Grande Classique cu 12 diamante încrustate pe cadran, iar Luana Genevieve se va relaxa o săptămâna într-o binemeritată vacanță pe Coasta de Azur.

Show-ul, record de audiență în social media

Cea de-a treia ediție a celei mai intense provocări ale verii pentru creatorii de conținut online, Buzz House, a înregistrat noi recorduri de audiență în social media și a câștigat un număr impresionat de noi urmăritori pe conturile oficiale ale competiției. Mai exact, 40.000 de noi followers pe TikTok, 10.000 de noi followers pe Instagram și peste 12.000 pe canalul de YouTube. Vizibilitatea crescută în Social Media dovedește că oamenii sunt din ce în ce mai interesați de conținut de calitate în mediul online.

Gazdele acestei ediții au fost Denis Matroș, câștigătorul celei de-a doua ediții Buzz House și owner al Academiei de TikTalk, și Cezara Cristescu, creator de conținut în zona de fashion și beauty și omul din spatele proiectului Behind.

Fanii creatorilor de conținut pot urmări pe canalele de Instagram și Tik Tok ale proiectului, dar și pe cele ale concurenților, cele mai interesante momente din competiție și pagina oficială de YouTube a proiectului internauții pot viziona cele 10 episoade care documentează cele mai importante și amuzante momente petrecute în casă de către concurenți.

ADVERTISEMENT
Tags: