Life

Cine e Mihai Ene de la Chefi la cuțite. Concurentul gătește cu o singură mână

Cine este Mihai Ene, concurent la Chefi la cuțite. Tânărul nu are o mână pentru că i-a fost amputată din cauza unei boli nemiloase.
07.09.2022 | 18:06
Cine e Mihai Ene de la Chefi la cutite Concurentul gateste cu o singura mana
Cine este Mihai Ene, participant la Chefi la cuțite. Tânărul nu are o mână. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Participantul de la Antena 1 și-a pierdut brațul stâng după ce la vârsta de numai 7 ani a fost diagnosticat cu cancer osos. Tânărul în vârstă de 30 de ani le-a dezvăluit celor trei chefi cum se descurcă și dacă a avut nevoie de terapie.

Cine este Mihai Ene, participant la Chefi la cuțite. Tânărul nu are o mână

Mihai Ene este concurentul de la Chefi la cuțite care are o poveste de viață impresionantă. Tânărul nu are o mână, dar nu vede acest lucru ca un impediment, mai ales că a ajuns în platoul show-ului culinar de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

I-a fost amputat un braț în urmă cu 23 de ani, după ce mama sa a avut de luat o decizie extrem de grea. Din fericire, participantul nu a recurs la psiholog și se consideră o persoană care nu se dă bătută cu niciun preț.

„Următoarea întrebare pe care i-am adresat-o mamei a fost: «Eu o să mai am prieteni și soție?». Dar m-am descurcat și, în general, mă descurc – sunt o fire perseverentă, nu mă dau bătut.

ADVERTISEMENT

Fac cam orice face o persoană cu două mâini. Oricine s-ar descurca, doar că nu a fost pus în acea situație. Nu sunt eu special. Și nu, nu am simțit că am o problemă sau un defect.

Am încercat mereu să mă autodepășesc. Sunt o fire sportivă, competitivă și probabil asta m-a ajutat și moral. N-am avut nevoie de terapii”, a declarat Mihai Ene, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, concurentul de la Antena 1, originar din Moreni, a precizat că joacă fotbal și uneori destul de dur, lucru pe care i-l reproșează chiar soția sa, asta pentru că se mai întâmplă să vină acasă cu glezna umflată.

Chefi la cuțite, ediție specială miercuri, 7 septembrie

Chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare datorită concurenților care fac dezvăluiri emoționante și inedite, dar și pentru faptul că show-ul de la Antena 1 pregătește mereu ediții speciale.

ADVERTISEMENT

În episodul de miercuri, 7 septembrie 2022, cei trei jurați au de susținut un examen foarte important pentru că urmează o înfruntare pentru o amuletă importantă. Verdicul unic aduce o premieră în istoria emisiunii.

Telespectatorii vor afla despre ce este vorba numai în emisiunea moderată de Gina Pistol și Irina Fodor începând cu ora 20:30.

ADVERTISEMENT