Life

Cine este Alexandru Raul Silaghi, copilul de 10 ani care a impresionat la Chefi la Cuțite. De ce n-a primit cuțit de la Florin Dumitrescu

Alexandru Raul Silaghi i-a uimit pe jurații emisiunii culinare Chefi la cuțite, chiar dacă Florin Dumitrescu nu a fost mulțumit în totalitate. Care a fost motivul chefului.
04.09.2022 | 21:48
Cine este Alexandru Raul Silaghi copilul de 10 ani care a impresionat la Chefi la Cutite De ce na primit cutit de la Florin Dumitrescu
Cine este băiatul de 10 ani care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Alexandru Raul Silaghi a primit două cuțite. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este copilul de 10 ani care a impresionat la Chefi la cuțite în ediția de duminică, 4 septembrie 2022. De ce n-a primit cuțit de la Florin Dumitrescu, în ciuda faptului că a pregătit un preparat culinar destul de dificil.

Cine este băiatul de 10 ani care i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite. Alexandru Raul Silaghi a primit două cuțite

Alexandru Raul Silaghi a venit din Timișoara însoțit de mama sa. Băiatul de 10 ani își urmează pasiunea pentru gătit, lucru care l-a adus în platoul show-ului culinar moderat de Gina Pistol și Irina Fodor, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Copilul intră foarte des în bucătărie încă de la 4 ani, unde pregătește tot felul de preparate culinare. De această dată i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite cu ciorbă de ciuperci pleurotus, una dintre preferatele sale.

„Sunt foarte sigur că vreau să gătesc în viața mea, să fiu un bucătar celebru, ca chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

Am mare încredere că această rețetă mă va duce în etapa echipelor”, a spus Alexandru Raul Silaghi înainte de ajunge în fața bucătarilor, scrie a1.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antena1 (@antena1_oficial)

Alexandru Raul Silaghi, aprecieri din partea juraților de la Chefi la cuțite

Participantul în vârstă de numai 10 ani a primit două cuțite din partea juraților de la Antena 1 și va merge în etapa următoare. Singurul care nu i-a acordat ”notî” de trecere a fost chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„Este foarte gustoasă, se aseamănă cu ciorba de burtă. Trebuie doar să ai mai multă grijă la temperatură în momentul în care pui smântâna pentru că se taie. E un pic tăiată, dar e gustoasă”, i-a spus bucătarul micuțului din Timișoara.

„Bravo, tinere!”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu, care i-a acordat participantului de la Chefi la cuțite încredere în el, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

În edițiile următoare ale show-ului culinar telespectatorii vor avea parte de concurenți care vor demonstra că-și merită locul în emisiunea de la Antena 1.

ADVERTISEMENT