Sport

Cine e omul de afaceri român care îl va depăși pe Salt Bae: “Face la Cluj, la Timișoara”

Mitică Dragomir a vorbit despre omul de afaceri român care îl va depăși pe Salt Bae. Fostul șef LPF l-a asemănat pe antreprenor cu Gigi Becali.
08.09.2023 | 17:15
Cine e omul de afaceri roman care il va depasi pe Salt Bae Face la Cluj la Timisoara
Mitică Dragomir a vorbit despre omul de afaceri român care îl va depăși pe Salt Bae. Fostul șef LPF l-a asemănat pe antreprenor cu Gigi Becali.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a povestit despre experiența sa din domeniul alimentației și despre antreprenorul care i-a închiriat restaurantele. Fostul președinte LPF este de părere că omul de afaceri român care îl va depăși pe Salt Bae.

Pescobar, omul de afaceri român care îl va depăși pe Salt Bae

La MAX PROFEIȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre omul de afaceri român care i-a închiriat restaurantele. Fostul președinte al LPF a încercat să își dezvolte afacerile și în domeniul alimentației, însă fără succes. După ce a decis să se retragă, Dragomir i-a lăsat pe mână locațiile lui Pescobar.

ADVERTISEMENT

“La mine nu a mers niciun restaurant. Și am avut cele mai bine așezate restaurante din București și printre cele mai frumoase. Cu mine nu mergeau. La mine veneau 100 de inși gratis. Îmi era rușine să le iau banii, pentru că atunci când eram debutat veneau majoritatea colegilor.

Și le-a închiriat Pescobar. Cred că îl întrece și pe Salt Bae, pe turcul acela. Face la Cluj acum, la Timișoara, peste tot. La el merge și la mine nu a mers. Ca să vezi și tu că omul sfințește locul.

ADVERTISEMENT

Trebuie să știi meserie. Eu o spun cu toată răspunderea că în construcții pot să îmi dau doctoratul. Dar asta după 10 ani de muncă zi de zi. Am tras pentru că nu aveam altă variantă. Pensia este ea mare, dar nu ajunge.”, a declarat Mitică Dragomir.

Ce avere are Mitică Dragomir? “Sunt milionar de 50 de ani.”

Dumitru Dragomir a vorbit și despre averea pe care o are și câți bani o să facă din următorul proiect imobiliar: “Sunt milionar de 50 de ani. Ce mai e milionul în zilele noastre? Ce sută să fac? Suta de ani, da! Suta de milioane?… Păi, a furat cineva din ei?

ADVERTISEMENT

Păi acum vând, am 118 apartamente și iau peste 24 de milioane de euro, cu parcare cu tot. Am nepoți, fac acte de caritate”, a mai spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Noua afacere a lui Dragomir: “Pot lua 40 de milioane de euro”

Tot la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a mai vorbit despre o nouă afacere pe care urmează să o facă alături de un nou partener din Africa: “Am opt hectare în zona complexului Ana Aslan. Fac 2000 de apartamente împreună cu un miliardar sud-african.

ADVERTISEMENT

E un proiect de vreo 200 de milioane de euro. Eu vin cu pământul și el cu investiția. Dar eu nu vin cu orice fel de pământ. Vin cu o suprafață care dispune de apă termală de 80 de grade. Am cumpărat un pământ extraordinar. Sunt aproape nouă hectare, într-o singură parcelă. Pot face un centru SPA pe două hectare de apă termală, cu un hotel în mijloc.

Eu i-am propus această afacere. Cine face asta nu mai muncește toată viața. A trebuit să mă asociez cu el, deoarece nici banca nu mă finanța. Doar 30-40 de milioane de euro pot lua. Sunt solvabil cu vaporul, cu hotelul, cu apartamentele. Eu nu am întârziat niciodată cu ratele, am relații bune cu banca.”

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Mitică Dragomir, despre omul de afaceri român care îl va depăși pe Salt Bae

ADVERTISEMENT