News

Cine e românul dispărut în apele mării în Grecia. Tânărul de 25 de ani era fiu de primar

Tânărul care a intrat în mare acum trei zile și nu a mai fost văzut de atunci era fiul unui primar din comuna doljeană Amărăștii de Jos. Scafandrii încearcă să-i găsească trupul, fără succes.
12.07.2022 | 19:55
Cine e romanul disparut in apele marii in Grecia Tanarul de 25 de ani era fiu de primar
Românul dispărut în Grecia era fiu de primar. Foto: Adevărul
ADVERTISEMENT

Bărbatul care locuia în Craiova avea 25 de ani, și a dispărut în Lefkada în urmă cu trei zile, după ce a intrat în marea agitată și a fost consumat de valuri. Autoritățile îl caută acum cu ajutorul dronelor, potrivit presei din Grecia.

Cine era bărbatul dispărut în Grecia

Tânărul a dispărut duminică, 9 iulie, după ora 18:00. Martorii spun că s-a scufundat în apă, după care nu mai fost văzut. Prietenii, care spun că tânărul era în prima zi de vacanță, au intrat în alertă și au chemat Poliția.

ADVERTISEMENT

Plaja unde a dispărut bărbatul nu avea salvamari, astfel că Garda de Coastă a trimis o navă și două ambarcațiuni rapide pentru a-l găsi, fără succes, însă.

Unul dintre martorii la dispariția în valuri a tânărului de 25 de ani a povestit că acesta ar fi încercat să strige după ajutor. În condițiile în care marea era agitată, turiștii aflați pe plajă au mărturisit că s-au temut să intre în apă pentru a-l salva pe băiat.

ADVERTISEMENT

”Marea era extrem de agitată, au sărit în apă şi câţiva turişti, dar au renunţat repede pentru că le-a fost frică”, povesteşte unul dintre prieteni.

Părinții tânărului, primarul din Amărăștii de Jos și soția sa, au ajuns în Grecia. ”Toată lumea încearcă să îl găsească pe acest tânăr, aceasta fiind a treia zi în care căutările continuă”, au anunțat surse din anchetă, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Radu Dinu, în vârstă de 25 de ani, iubea sportul şi era un expert înotător. Participase la multe competiții sportive, potrivit familiei, deci avea încredere în capacitățile sale de sportiv.

Din păcate, vacanța i-a fost fatală în prima lui zi în Lefkada. Autoritățile din Grecia încearcă să-i găsească acum trupul, însă căutările sunt tot mai dificile în măsura în care zilele trec.

ADVERTISEMENT

”Era prima lui zi de vacanţă. Suntem distruşi. Sperăm într-o minune. Era un băiat extraordinar, respectuos şi vesel. Iubea sportul, participa la competiţii, avea mulţi prieteni. Nu ne vine să credem”, a declarat o prietenă a tânărului, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT
Tags: