News

Cine era Mihai Niță, adolescentul ucis de tren! Zeci de tineri au aprins lumânări pe calea ferată. „Era cel mai bun copil al nostru”

Zeci de tineri au aprins lumânări la locul tragediei pentru tânărul sportiv din Găești care a murit sâmbătă ucis de tren
23.10.2022 | 10:05
Cine era Mihai Nita adolescentul ucis de tren Zeci de tineri au aprins lumanari pe calea ferata Era cel mai bun copil al nostru
Mihain Niță avea doar 15 ani Foto: Cronica de Găești, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Niță, în vârstă de doar 15 ani, și-a pierdut viața noaptea trecută în timp ce se întorcea dintr-o vizită făcută prietenei sale. Băiatul a ales să traverseze direct șinele de tren în loc să urce pe pasarelă, decizie care i-a fost fatală.

Cine era Mihai Niță, adolescentul ucis de tren

Adolescentul era elev al Colegiului Național ”Vladimir Streinu”, în clasa a IX-a. Pasionat de sport de mic, Mihai Niță practica kick boxing şi începuse să participe la turnee, unde obținea rezultate excelente.

ADVERTISEMENT

„Cel mai bun prospect al nostru, un copil crescut de noi în sală, practic era cel mai bun copil al nostru. Face kick boxing de 7-8 ani, deja trecuse la următorul nivel. Era un copil eminent atât la şcoală cât şi în sportul de contact”, a declarat Dan Mocanu, antrenorul sportivului, care conduce Clubul Respect Gym, citat de România TV.

„Un copil extraordinar, învăţa foarte bine, o grămadă de prieteni sportivi, mergea la competiţii. Un om extraordinar. M-a nenorocit Dumnezeu. Aseară a mers la prietena lui, am crezut că a fost acasă”, spune Ionuț Niță, tatăl băiatului.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă seară, în semn de omagiu, zeci de tineri au mers la locul tragediei, sub pasarelă, unde au aprins lumânări și au depus flori.

Trupul tânărului, descoperit după mai multe ore

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că băiatul murise cu multe ore înainte. „Am găsit o persoană de sex masculin, politraumatizată, fără semne vitale, din păcate nu s-au mai impus manevre de resuscitare, nu s-a mai putut face nimic pentru victimă”, a declarat Marius Marin, asistent medical SAJ Dâmboviţa.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii strâng probe pentru a determina în ce împrejurări s-a produs tragedia.

“La data de 22 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de un tren.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat victima, un minor de 15 ani, din Găești, care se afla în zona pasarelei Găești, pe magistrala 101 București-Pitești.

ADVERTISEMENT

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița.

ADVERTISEMENT
Tags: