Life

Cine este Ada, noua concurentă de la Mireasa. Ce meserie are și din ce face bani tânăra de 23 de ani

Cine este Ada, cea mai nouă participantă de la Mireasa. Cum își câștigă veniturile la 23 de ani și în ce domeniu lucrează.
05.10.2022 | 19:46
Cine este Ada noua concurenta de la Mireasa Ce meserie are si din ce face bani tanara de 23 de ani
Cine este Ada, cea mai nouă participantă de la Mireasa. Cum își câștigă veniturile la 23 de ani. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Cine este noua concurentă a emisiunii matrimoniale de la Antena 1, moderată de Simona Gherghe. Ce meserie are și din ce face bani tânăra de 23 de ani, dar și care sunt traumele prin care a trecut la scurt timp după ce a venit pe lume.

Cine este Ada, cea mai nouă participantă de la Mireasa. Cum își câștigă veniturile la 23 de ani

Ada, pe numele său complet Ciobanu Mihaela Alexandra, este o frumoasă blondină pasionată de pictură. Noua concurentă de la Mireasa își câștigă banii ca animatoare la petreceri de copii și spune că este pregătită să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Puternică și gata să-și atingă scopurile, tânăra de 23 de ani a dezvăluit că ultima poveste de dragoste a durat aproximativ 7 luni. În plus, participanta de la Antena 1 a subliniat că are un băiat pe care a pus deja ochii.

„Sunt o femeie puternică și ambițioasă. Știu să obțin și să iau ce îmi doresc. Am fost predată bunicilor din partea mamei pentru creștere la 3 luni.

ADVERTISEMENT

Părinții mei erau foarte tineri. Cel mai mult lipsa părinților am simțit-o pe la grădiniță, când era perioada serbărilor.

Ultima relație a durat 7 luni. Am început să lucrez cu el și au apărut divergențe. Bărbatul care îmi va fi jumătate trebuie să fie foarte educat, să aibă stil, trebuie să fie implicat și prezent în momentele din viața noastră”, a declarat Ada pentru a1.ro.

ADVERTISEMENT

Ada, detalii despre partenerul ideal

Ada știe cum vrea să arate partenerul de viață. Concurenta de la Mireasa are câteva lucruri peste care nu este dispusă să treacă într-o relație amoroasă, printre acestea numărându-se: minciuna, înșelatul și violența.

S-a înscris în show-ul matrimonial de la Antena 1 și este gata să cucerească o inimă cu care să plece acasă. Blondina este dispusă să lupte până-n pânzele albe pentru a-și găsi sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

În plus, Ada e pregătită să se căsătorească la finalul emisiunii matrimoniale, care a ajuns în momentul de față la sezonul 6.

ADVERTISEMENT