Life

Cine este Adrian Călin, fostul iubit al Doiniței Oancea, și de ce s-au despărțit de fapt

19.04.2021 | 16:38
Cine este Adrian Calin fostul iubit al Doinitei Oancea si de ce sau despartit de fapt
Adrian Călin și Doinița Oancea s-au despărțit, după 5 ani de relație. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Doinița Oancea este singură, din nou, după ce a decis să se despartă de Adrian Călin. Cei doi s-au cunoscut  în 2015, în timpul filmărilor pentru emisiunea “Super Trip”, de la Pro TV, iar vedeta mărturisea că nu a fost dragoste la prima vedere, ci o prietenie care s-a transformat într-o poveste de iubire. Cine este Adrian Călin, cu ce se ocupă și de ce s-a destrămat relația cu Doinița Oancea?

FANATIK.RO a aflat detalii exclusive despre motivele care au dus la ruptura dintre Doinița Oancea și Adrian Călin, dar și cu ce se ocupă fostul iubit al actriței. Conform surselor noastre, Adrian Călin este absolvent al Universității Naționale de Artă, pictează în mare parte din timp și trăiește precum un artist. Anul pandemiei l-a afectat la fel ca pe mulți alți artiști, iar proiectele blocate l-au făcut să se închidă și mai mult în el.

ADVERTISEMENT

Creativ, visător și introvert, Adrian Călin este total diferit față de exuberanta Doinița Oancea. La început, contrastele puternice existente între ei s-au dovedit a fi sarea și piperul, însă, odată cu trecerea anilor, diferențele privind stilul lor de viață au început să se resimtă. Artistă la rându-i, Doinița Oancea a înțeles stilul visător care-i ghidează viața lui Adrian Călin, iar relația lor s-a transformat în una funcțională, în care au trăit intens, ba chiar s-au logodit. (Vezi și: Exclusiv. Doinița Oancea și-a luat inima în dinți și face pasul cel mare: “Toată lumea mă bate la cap de o mie de ani”)

Cine este Adrian Călin, bărbatul cu care Doinița Oancea s-a iubit 5 ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian CAlin “ Actoru’ “ (@adriancalin.art)


Bine, bine, atunci de ce s-au despărțit?! FANATIK.RO a aflat că cei doi au ajuns la concluzia că au evoluat împreună, însă în direcții diferite, iar lipsa unei comunicări deschise i-a făcut să-și dorească să mergă pe drumuri diferite. Discuțiile deloc constructive din ultima perioadă au dus la o singură dorință comună: despărțirea.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de socializare, unde de obicei își promova lucrările, Adrian Călin a renunțat să mai fie activ. Ultima dată, în urmă cu 7 săptămâni, a publicat o imagine prin care a vrut să exprime că este “dependent de bani”. De altfel, la o simplă analiză, ultimele lucrări făcute publice de artistul plastic par că trădează o stare emoțională destul de tulburată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian CAlin “ Actoru’ “ (@adriancalin.art)

Doinița Oancea a anunțat despărțirea

Actrița Doinița Oancea a fost cea care a anunțat despărțirea de logodnicul său, pictorul Adrian Călin, cu care speră să rămână prietenă, după ce rănile se vor vindeca.

ADVERTISEMENT

“Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă, trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine.

El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat, evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: ‘Ce mă așteaptă?’.

ADVERTISEMENT

Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a dezvăluit Doinița Oancea, recent, la Antena Stars.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian CAlin “ Actoru’ “ (@adriancalin.art)

 

ADVERTISEMENT