Sport

Marko Dugandzic predă ștafeta după transferul la Al Tai: “Sper să fie golgheterul Rapidului”

Marko Dugandzic predă ștafeta de golgheter după transferul în Arabia Saudită la Al Tai și a spus ce coleg trebuie să marcheze goluri pe „bandă rulantă”.
06.09.2023 | 20:44
Marko Dugandzic preda stafeta dupa transferul la Al Tai Sper sa fie golgheterul Rapidului
Marko Dugandzic predă ștafeta după transferul la Al Tai. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marko Dugandzic, fostul atacant al Rapidului, are încredere deplină în Albion Rrahmani, noul jucător al giuleștenilor, transfer dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Marko Dugandzic predă ștafeta după transferul la Al Tai

Marko Dugandzic predă ștafeta după transferul la Al Tai și speră ca Albion Rrahmani să devină noul golgheter al echipei: „E un lucru incredibil de bun pentru mine, la fel și pentru club.

ADVERTISEMENT

Am fost sigur că rămân, dar fotbalul e ciudat și eram bucuros la Rapid. Nu pot să spun decât că le mulțumesc, mi-a făcut mare plăcere să joc acolo”.

„De mâine sunt în Arabia. Neftci nu a trimis o ofertă concretă, nu știu dacă a fost o problemă sau nu, dar Al Tai a trimis o ofertă, s-au mișcat rapid și sunt bucuros că voi juca alături de alți fotbaliști mari.

ADVERTISEMENT

În toate echipele sunt staruri, e un lucru incredibil. Am făcut multe lucruri pe repede înainte, n-am avut timp să discut cu Cordea”, a mai spus Marko Dugandzic.

„Sper că Rrahmani să fie noul golgheter al echipei!”

„Sunt pregătit, trebuie să văd echipa, orașul, antrenorul. O să vedem cum va fi, dar pas cu pas mă voi adapta. Sper că Rrahmani o să fie golgheterul echipei și că Rapid va face rezultate mai bune, pentru că are o echipă foarte bună.

ADVERTISEMENT

Am început la Rapid, cred că fac parte din echipă. Am avut o discuție frumoasă cu antrenorul și mi-a spus că unele lucruri nu se întâmplă prea des, a înțeles că nu sunt nici foarte tânăr”, a continuat fostul atacant al Rapidului.

„Mi-a mulțumit pentru tot ce am făcut și ne-am luat la revedere. Am arătat o calitate bună în ultimele meciuri, dar campionatul e un maraton.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fie concentrați și sunt sigur că vor obține rezultate bune, este un club mare care își propune în fiecare an să câștige cât mai multe trofee”, a mai spus Marko Dugandzic.

ADVERTISEMENT