News

Cine este bărbatul ucis la Corbu. Criminalul drogat a distrus o întreagă familie

Cine este bărbatul ucis la Corbu, județul Constanța, la finalul acestei săptămâni
04.07.2021 | 14:18
Cine este bărbatul ucis la Corbu. Criminalul drogat a distrus o întreagă familie
Bărbatul a fost ucis în propria casă. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Vorbim despre o crimă care a îngrozit întreaga țară. Criminalul, în vârstă de doar 29 de ani, a arătat o cruzime și un curaj de nedescris.

Tânărul nu a stat o clipă pe gânduri și a intrat în casă peste o familie cu trei copii. Fără pic de teamă și resentimente a furat, a ucis și a violat.

ADVERTISEMENT

Cine este bărbatul care a fost ucis la Corbu

De profesie ospătar, bărbatul lucra chiar la o cherhana din Năvodari, un loc frecventat de clienții cu bani. Culmea este că era vecin cu familia pe care a distrus-o.

Dependent de droguri, acesta nu s-a mai uitat în stânga și în drepata. Și-a tras o cagulă pe față și a intrat cu o macetă în casă.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor furnizate de poliție, victima dormea alături de soția și fiul lor cel mic. A fost trezit de țipetele uneia dintre fete.

Supărat pentru că a găsit doar 250 de lei în casă, agresorul a început să îl lovească fără milă cu sabia pe capul familiei.

A făcut lucrul acesta chiar sub privirile îngrozite ale soției și ale copiilor lor minori, o fată și un băiat. Pe toți trei i-a închis în baie.

ADVERTISEMENT

A avut grijă să o rănească la o mână și pe femeie pentru ca aceasta să nu încerce să scape și să își ajute soțul.

Nu s-a oprit aici – pe fiica cea mare, în vârstă de 20 de ani, a luat-o din dormitorul său, a adus-o în sufragerie și a violat-o cu sălbăticie.

La final le-a transmis tuturor să nu scoată o vorbă despre cele petrecute. În caz contrar se va întoarce. Procurorul Viorel Teliceanu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa a afirmat că bărbatul în vârstă de 29 de ani care a ucis un bărbat într-o casă din comuna Corbu şi apoi i-a violat una din fete, a povestit anchetatorilor că avea nevoie de bani deoarece era consumator de droguri şi consumase substanţe psihoative în ziua de dinaintea comiterii faptelor.

ADVERTISEMENT

El credea că familia respectivă are bani deoarece îşi făcuse un gard şi un acoperiş noi şi dorea să fure 2.000 de lei. Viorel Teliceanu a declarat că bărbatul respectiv a furat 250 de lei şi pentru a ascunde adevărul motiv al comiterii faptelor a transmis că ar fi dorit să se răzbune.

„Scopul a fost de jaf şi nemulţimit că nu a găsit decât o sumă de 250 de lei autorul s-a răzbunat pe una dintre fiicele familiei, de 21 de ani, şi a violat-o după care a plecat.

Pentru a disimula scopul săvârşirii faptelor, autorul a susţinut că a venit în scop de răzbunare cumva că decedatul ar fi avut o relaţie cu soţia autorului, lucru neadevărat.

ADVERTISEMENT

Autorul a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor, ne-a dat şi detalii, s-a efectuat şi o percheziţie la domiciliul acestuia unde au fost găsite mai multe bunuri, care probează în mod complex săvârşirea faptelor care i se impută.

Am găsit şi maceta cu care s-a sâvârşit crima, hainele pe care autorul le avea asupra lui, am găsit bunuri luate de la faţa locului şi aruncate la o pubelă de gunoi pentru că îi era teamă autorului că i-ar putea rămâne amprentele pe bunurile respective”, a explicat procurorul constănţean.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri