News

Cine este bărbatul ucis la un hotel din Padina. Victima și-ar fi apărat soția

A fost făcută publică identitatea bărbatului ucis într-un restaurant din Dâmbovița. Ar fi încercat să-și apere soția, jignită de cei care l-au ucis
11.02.2024 | 22:11
Cine este barbatul ucis la un hotel din Padina Victima siar fi aparat sotia
În ciuda eforturilor echipajelor de urgență, Sorin Anghel nu a putut fi salvat Sursa foto: stiripesurse, Antena 3 CNN / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Anghel avea 41 de ani, era proprietarul unei firme de pază şi tatăl a doi copii. Bărbatul se afla cu soția la petrecerea organizată în restaurantul unui hotel de lux din Dâmbovița când a fost ucis.

Cine este bărbatul ucis la un hotel din Padina

Crima ar fi avut loc ca urmare a unui conflict spontan, izbucnit între victimă și cei trei agresori. Aceștia din urmă i-ar fi jignit soția, care se urcase pe un scaun să danseze, iar Sorin Anghel le-ar fi cerut socoteală.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei trei agresori a scos maceta și l-a urmărit pe soțul femeii prin tot restaurantul, încolțindu-l în spatele tejghelei, unde l-a înjunghiat. Victima a reușit să fugă apoi până în parcare, unde a fost tăiată a doua oară și nu a supraviețuit.

În total, Sorin Anghel a primit 20 de lovituri de macetă. Totul s-a întâmplat sub ochii soției sale care acum se află în spital, în stare de șoc. Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au putut face nimic pentru bărbatul înjunghiat.

ADVERTISEMENT

Agresorii au fugit cu mașina după comiterea crimei, fiind prinși la vechea cabană „Cuibul cu dor”. Cei trei au vârste cuprinse între 19 și 32 de ani. În cele din urmă, mașina a fost blocată în trafic.

Potrivit cancan.ro, în mașină se afla celebra vrăjitoare Sidonia, alături de Marin George Armando (24 de ani), Marin Laurențiu (31 de ani) și Marin Louis-Justin (19 ani).

ADVERTISEMENT

Cei trei bărbați fac parte din clanul Fabian acuzat, de-a lungul timpului, de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Marin Fabian, liderul grupării, este soțul vrăjitoarei Sidonia, relatează RomâniaTV.net.

”Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au informat polițiștii.

ADVERTISEMENT

Potrivit aceleiași surse, unul dintre suspecții de crimă a declarat, la intrarea la audieri, că bărbatul de 41 de ani a fost cel care i-a atacat, iar ei nu ar fi făcut decât să se apere.

ADVERTISEMENT