News

Primele imagini de la crima din zona Padina. Alex Velea, Antonia și Alina Eremia se aflau în hotelul unde s-a produs tragedia

Au apărut primele imagini cu intervenția salvatorilor în cazul bărbatului ucis cu 20 de lovituri de macete la o petrecere din Dâmbovița la care participau mai multe vedete.
11.02.2024 | 16:08
Primele imagini de la crima din zona Padina Alex Velea Antonia si Alina Eremia se aflau in hotelul unde sa produs tragedia
În ciuda eforturilor echipajului SMURD, bărbatul atacat nu a putut fi salvat Sursa foto: Antena 3 CNN / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În spațiul public au apărut primele imagini cu intervenția paramedicilor care au încercat fără succes să salveze viața victimei, atacată cu 20 de lovituri de macetă.

Primele imagini de la crima din zona Padina

În ciuda intervenției salvatorilor, surprinsă în imaginile publicate de Antena 3 CNN, pentru bărbatul în vârstă de 41 de ani nu s-a mai putut face nimic, acesta decedând din cauza rănilor grave suferite.

ADVERTISEMENT

”În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte”, a informat IPJ Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Crima s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. Victima și agresorii participau la o petrecere, eveniment la care se aflau și Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

Cântărețul ar fi fost chiar martor la atac, aflându-se în apropierea locului în care acesta s-a produs. Alex Velea a fost audiat de către anchetatori în calitate de martor.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor informații, atacul ar fi rezultatul unui conflict izbucnit spontan, pe tema muzicii care era cântată de lăutari la eveniment. A urmat o încăierare, ce s-a petrecut atât în interiorul hotelului, cât și în afară. Conflictul s-a soldat cu decesul bărbatului de 41 de ani și cu rănirea la mână a unei alte persoane.

Agresorii, trei bărbați, ar fi reuși să fugă în primă instanță, însă au fost găsiți și reținuți de polițiști. Cei trei ar face parte din clanul Fabian și ar fi fiii vrăjitoarei Sidonia. Pe numele lor există mai multe dosare penale, fiind acuzați de mai multe fapte cu violență.

ADVERTISEMENT

”Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani, se află în custodia Poliţiei, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei şi să fie dispuse măsurile prevăzute de lege”, au mai precizat polițiștii.

ADVERTISEMENT